Az óvodakezdéssel "kirepülnek" a gyerekek? : )
Figyelt kérdés
A fiam 3 hete kezdte az ovit, és elég üres nélküle a ház. Az jutott eszembe, hogy tulajdonképpen idáig non-stop együtt voltunk, mindent együtt csináltunk, innentől a hétvégék és ünnepek kivételével alig lesz itthon. (Az eddigi napi 24 órákat nézve.) Aztán, ha z ovinak vége, kezdődik a suli, aztán a középsuli és így tovább. :) Ez az élet rendje, tudom, csak most olyan furcsa.
Ismét babát várok, úgyhogy van mégegyszer 3 évem, aztán kezdődik minden elölről.
Ti mit gondoltok erről?
2013. szept. 30. 13:00
1/2 anonim válasza:
Mi ovikezdés előtt vagyunk még, de ha pár órát nincs mellettem valami intéznivaló miatt, nem is tudok másra gondolni, csakhogy mennyire hiányzik, és mennyire üres nélküle minden. Az első fél óra még jól esik, csend van, kényelmesen ihatok egy kávét, aztán nem találom a helyem. El sem tudom képzelni, milyen fura lesz, ha csak délután vagy este fogjuk egymást látni. Tényleg olyan, mintha ott kezdődne a kirepülés.
2/2 anonim válasza:
Nekem most kezdete a lányom az ovit, szégyen nem szégyen, de néha már annyira nem bírt magával mit kezdeni itthon, hogy már vártam, hogy kezdődjön az ovi. Bár vannak kistesók, de üres a ház. Első nap nem tudtam magammal mit kezdeni, 2. nap lett volna dolgom,de nem fogott a munka. 3. hete jár, de még mindig furcsa, hogy reggel rendbe teszem a hálót pl. és estig minden ugyanúgy van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!