A 2,5 éves gyerekek általában átalusszák az éjszakát? Nekem minden ismerősömé állítólag átalussza. Valamit leszúrtam?
nekem is már bőven elmúlt kettő,mikor elkezdte átaludni...Szintén a szopi elhagyása után..DE nem én szoktattam le,próbáltuk párszor,de sokkal rosszabb volt,mint mikor 1-2 percre felkelt a cici miatt..Ő magától hagyta el(igaz terhes lettem közben,tuti ez is közrejátszott),és azóta nagyon ritkán ébred éjjel,olyankor általában rosszat álmodik.
SZóval kitartás,ez is elmúlik:)
Én nem hiszek benne, de bemásolom, nemrég olvastam:
Sziasztok Anyukák! Sokat gondolkodtam, hogy leírjam-e a tapasztalásomat, vagy sem, mert lehet dilisnek fogtok nézni, de úgy voltam vele, ha segítek ezzel, akkor leírom, aztán mindenki eldonti magában, h mi a véleménye rola....Sokat olvastam már, hogy írjátok, h nem alszik a kicsi, felsír éjjel... igen, lehet az a fogacskától is... DE! nekem 6 éves most a kislányom, kiskorától kezdve nagyon jó alvó, kívánni se lehetne jobbat. Egy ideje azonban állandoan felsírt éjjel, általában 1 óra korul, majd hajnalban... nem tudta megmondani mi volt a baj, miért kelt fel. Néha nem is sírás volt, hanem visítás, mint akibe tut szúrtak. Ez ment már egy ideje, aztán olvastam pár dolgot a neten... volt sok elég érdekes szituácionk akár ha a temetoben voltunk, akár otthon...mondott érdekes dolgokat. Jobban beleástam magam a dologba és úgy voltam vele, h kipróbáljuk amit a neten tanácsolnak. Tehát vettem egy szélcsengot, amit felakasztottam a bejárati ajtó folé, majd vettem egy álomfogót, azt pedig a szobába, ahol alszik... Ha hiszitek, ha nem, attol az éjjeltol kezdve egyetlen egyszer sem kelt fel éjjel...átalussza az egész éjszakát!!!! Ha ezt vki meséli nekem, azt mondom túloz, de saját magam tapasztaltam a változást és ráadásul azonnali változás volt, nem teltek el napok, hetek... ezt csak azért írom, ha esetleg vki hasonló "problémával" kuzd akár most, akár késobb, mikor már nagyobbak a kicsik, érdemes kipróbálni.
Biztató, h sokatoknál elkezdett aludni. :) jó az utolsó cikk, én sem hiszek az ilyenben, de jól néz ki a szélcsengő. :)
A ciciről egyenlőre nem tudom megszoktatni, akkor nem is hajlandó lefeküdni, ül az asztmanál és ott alszik inkább, ha beveszem sír, az apjának panaszkodik, h nem kap cicit és szomorú. Erőszakkal nem választom el és nem csukom rá az ajtót, h sírjon, majd rájön, de minden hozzászólást köszönök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!