đ§ Van olyan Ăłvoda, ahova a "beteg" gyerekeket lehet vinni ? (csak köhög Ă©s nĂĄthĂĄs)
A gyerek többet van itthon, mint ĂłvodĂĄban (egyedĂŒl nevelem).
Semmi baja, csak annyi hogy köhög Ă©s nĂĄthĂĄs, de Ăgy elĆbb utĂłbb az utcĂĄra fogunk kerĂŒlni... Ha nem tudok dolgozni emiatt.
AkĂĄr Budapestre is megĂ©rnĂ© felvinnem egy ilyen ĂłvodĂĄba (az orszĂĄg mĂĄsik vĂ©gĂ©rĆl).
Csak legyen lehetĆsĂ©gem dolgozni mellette.
NyĂregyhĂĄza. Itt az ĂłvĂłnĆ panaszkodik,ha nem viszem egy hĂ©tig a gyereket. Hogy minek tartom otthon.
RĂĄadĂĄsul egy megfĂĄzĂĄs utĂĄn a gyerekem hĂłnapokig köhög. Nem maradhat itthon. SzĂłval megy szĂ©pen oviba. PapĂrzsepi ott is van.
Kisebb dolgokkal nĂĄlunk lehet vinni. Nekem pl szĂłltak, hogy ne aggĂłdtam tĂșl a dolgokat.
De olyasmire gondolok, hogy kell néhåny alkalommal törólgetnie magånak vagy ilyesmi. Egy-egy köhögés napközben
Ășgy nem lehet vinni, hogy dĆl belĆle a takony persze
12es vagyok. A gyerekorvos kiadja az igazolåst,hogy mehet oviba természetesen.
Csak utĂĄna viszem. De ez a nĂĄtha hetekig eltart.
Ja, napi 20-25 ezerĂ©rt. Mi jĂłl keresĆ, hĂĄzaspĂĄr vagyunk, de mĂ©g nekĂŒnk is megterhelĆ 50-100 ezreket kiadni erre. Szerinted egy egyedĂŒlĂĄllĂł anya ezt letudja egyszerƱen?
17!
"AkĂĄr Budapestre is megĂ©rnĂ© felvinnem egy ilyen ĂłvodĂĄba (az orszĂĄg mĂĄsik vĂ©gĂ©rĆl)."
EbbĆl kiindulva meg tudja oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!