KezdƑoldal » GyerekvĂĄllalĂĄs, nevelĂ©s » ÓvodĂĄk » 🧒 Van olyan Ăłvoda, ahova a...

🧒 Van olyan Ăłvoda, ahova a "beteg" gyerekeket lehet vinni ? (csak köhög Ă©s nĂĄthĂĄs)

Figyelt kérdés

A gyerek többet van itthon, mint ĂłvodĂĄban (egyedĂŒl nevelem).

Semmi baja, csak annyi hogy köhög Ă©s nĂĄthĂĄs, de Ă­gy elƑbb utĂłbb az utcĂĄra fogunk kerĂŒlni... Ha nem tudok dolgozni emiatt.

AkĂĄr Budapestre is megĂ©rnĂ© felvinnem egy ilyen ĂłvodĂĄba (az orszĂĄg mĂĄsik vĂ©gĂ©rƑl).

Csak legyen lehetƑsĂ©gem dolgozni mellette.

2023. jĂșn. 4. 20:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** vĂĄlasza:
19%
Persze, fertƑzze le a többi gyereket (mert gondolom vagy annyira hozzĂĄĂ©rtƑ hogy megĂĄllapĂ­tsd hogy nem fertƑzƑ a gyereked) Ă©s azoknak a szĂŒlei se menjenek dolgozni...sok eszed vagy, gratulĂĄlok!
2023. jĂșn. 4. 21:43
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/73 anonim ***** vĂĄlasza:
88%

NyĂ­regyhĂĄza. Itt az ĂłvĂłnƑ panaszkodik,ha nem viszem egy hĂ©tig a gyereket. Hogy minek tartom otthon.

Råadåsul egy megfåzås utån a gyerekem hónapokig köhög. Nem maradhat itthon. Szóval megy szépen oviba. Papírzsepi ott is van.

2023. jĂșn. 4. 22:13
 13/73 Derjaderja ***** vĂĄlasza:
100%

Kisebb dolgokkal nĂĄlunk lehet vinni. Nekem pl szĂłltak, hogy ne aggĂłdtam tĂșl a dolgokat.

De olyasmire gondolok, hogy kell néhåny alkalommal törólgetnie magånak vagy ilyesmi. Egy-egy köhögés napközben

Ășgy nem lehet vinni, hogy dƑl belƑle a takony persze

2023. jĂșn. 4. 22:14
 14/73 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

12es vagyok. A gyerekorvos kiadja az igazolåst,hogy mehet oviba természetesen.

Csak utĂĄna viszem. De ez a nĂĄtha hetekig eltart.

2023. jĂșn. 4. 22:15
 15/73 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
13-17 kerĂŒletben vannak ilyenek, Ă©n is csak hallomĂĄsbĂłl tudom, mikor panaszkodtam, hogy kĂ©t ismerƑs anyuka is mondta, hogy Ƒ ezt nem ismeri, csak lĂĄzzal tartotta otthon, mert megmondta az ĂłvĂłnƑknek, hogy ez elhĂșzĂłdik, Ƒ meg nem teheti meg, hogy hazaviszi, mikor nincs lĂĄza, csak köhĂ©csel. MĂĄsik anyuka szintĂ©n. Az Ƒ gyerekeik ezek mellĂ© mĂ©g problĂ©mĂĄsak is voltak, mĂĄsik anyuka meg nem is volt egyedĂŒl vele. Ɛk karakĂĄn, erƑs jellemek, vastagabb bƑrrel, nekem ugyanez nem ment. Kb 6 Ă©ves korĂĄra elĂ©geltem meg, akkor a doki azt mondta megĂ­rja az egĂ©szsĂ©ges igazolĂĄst, mert egy hĂłnapban ha 7 napot volt bent, sokat mondtam, Ă©s elĂ©g ebbƑl, mert a lĂĄzas ĂĄllapot utĂĄn akĂĄr köhög Ă©s nĂĄthĂĄs, akĂĄr nem, mĂĄr nem fertƑz, a szervezete legyƑzte a cuccot, most ĂŒrĂŒl ki, Ă©s mivel "halott", mĂĄr nem fertƑzƑ.
2023. jĂșn. 5. 06:14
 16/73 anonim ***** vĂĄlasza:
20%
Nincs, de erre való a bébiszitter
2023. jĂșn. 5. 06:21
 17/73 anonim ***** vĂĄlasza:
79%

Ja, napi 20-25 ezerĂ©rt. Mi jĂłl keresƑ, hĂĄzaspĂĄr vagyunk, de mĂ©g nekĂŒnk is megterhelƑ 50-100 ezreket kiadni erre. Szerinted egy egyedĂŒlĂĄllĂł anya ezt letudja egyszerƱen?

2023. jĂșn. 5. 08:54
 18/73 anonim ***** vĂĄlasza:
75%

17!

"AkĂĄr Budapestre is megĂ©rnĂ© felvinnem egy ilyen ĂłvodĂĄba (az orszĂĄg mĂĄsik vĂ©gĂ©rƑl)."

EbbƑl kiindulva meg tudja oldani.

2023. jĂșn. 5. 09:10
 19/73 anonim ***** vĂĄlasza:
75%
Gondolom nem gondolta komolyan teljesen, csak a helyzetet akarta szemléltetni.
2023. jĂșn. 5. 09:14
 20/73 anonim ***** vĂĄlasza:
72%
Ennyi erƑvel az Ă©n vĂĄlaszom is a megoldĂĄst akarta szemlĂ©ltetni
2023. jĂșn. 5. 09:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!