Kötelező bekísérni a gyerekeket a csoportig?
Szabályzatot kell megnézni.
Nálunk átöltöztetve kell atadni az ovonőnek.
Atoltozik? Felhuzza a cipot? Helyere pakol mindent, pl kabatot, utcai cipot? Kezetmos magatol reggel?
Nalunk ez a rutin, sztem is jobb ha mesz vele, meg ha altalaban meg is csinalja magatol, kell meg neki a felugyelet, nem a 3 hazzal van a gond sztem....
Az iskolaérett 7 évesnek nem kell részt vennie a délelőtti foglalkozásokon? Nálunk 10 órakor már gyülekezés van és mennek ki délig az
udvarra?
Ez a kérdés komoly?
Időben korán felkeltek de mégis 10-re értek be az oviba? De akkor meg annyira sürgős h beérjen a gyerek h 3 háztömböt nem tudod elkísérni már??
Az óvónőknek van igaza és igen, neked kell átadni a gyereket a csoportszobánál, nem elég annyit mondani neki h gyorsan fuss kisfiam mielőtt az óvónő bemegy a terembe (wtf?)
És ha mégis eltűnik az óvónő vagy a gyerek csak bóklászik az oviban és nem megy be a csoportszobájába? Az óvónő nem fogja keresni mert nem is tudja h ott van!
Nálunk retesszel van védve a bejárati ajtó is, plusz még egy másik ajtó is a csoportszobáig, csak felnőtt tudja kinyitni, plusz 9-re be kell érni, de nagycsoportban már azt mondták h 8-ra, hogy a foglalkozásokon is részt tudjon venni.
Nekem egyszer még azért is szóltak az óvónők, hogy a csoportszoba előtt hagytam a gyereket, tehát konkrétan nem néztem végig ahogy bemegy a szobába, persze mondtam neki h menjen be, de aztán mint kiderült a gyerekem nem ment be magától, hanem továbbra is ott állt az ajtó előtt (ami egyébként nyitva volt), amíg az óvónő észre nem vette.
Szóval kérdező, változtass a hozzáállásodon, ebben neked kell alkalmazkodnod az ovihoz, az iskolában majd másképp lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!