Kislanyom jelenleg kiscsoportos, a 18. keruleti cambridge english kindergarten ovodaba jar. Jovore kezdene a kozepsot ertelemszeruen, es ebben az ovodaban a gyerekeket minden evfolyamra ujra es ujra be kell iratni. (? )
Mi ezt elfelejtettuk megtenni, mert ket hetig otthon probaltuk kigyogyulni az influenzabol.
Marcius 9. volt a hatarido
Tegnap, azaz marcius 27-en kaptam egy emailt a vezetotol, hogy a lanyom jovore mar nem az ovodai kozosseg tagja. Magyarul kitettek az ovodabol.
En ertem, hogy en voltam feledekeny, es nem teljesitettem a szerzodesben foglaltakat, miszerint be kell iratni a kovetkezo evfolyamra is.
De azt nem vehetnek figyelembe, hogy ezzel nem engem, hanem a gyermekem buntetik?
Egy ilyen szerencsetlen bakloves miatt kitaszitanak egy negy eves kislanyt abbol a kornyezetebol, ahova beszokott, es ahol szeretett?
Nem lehetne valami kiskaput talalni jogi uton?
Valaszokat elore is koszonom
Első gondolatom az volt, amikor a soraidat olvastam, hogy a tegnap kézhez kapott levéllel miért nem mentél be ma reggel azonnal nyitás után a vezetőhöz, és miért nem őt kérdezted?
Nyilván helyrehozható, ha jófej a vezető, talán nem eszik ennyire forrón a kását, de igazán bemehetnél mihanarabb megkérdezni, mi a helyzet, és hogyan lehet megoldani.
Kedves elso!
Azonnal hivtam a vezetot, idopontot kerni tole, hogy “elebe jarulhassak”, de nem ert ra, majd csak husvet utan.
Kedves masodik:
Mar igazabol nem vagyok biztos abban, h az az ovoda hitvallasa a gyerekekkel kapcsolatban, mint amit az elejen elkepzeltem. Ezek utan....
Igyis-ugyis kitettek a lanyomat, nem visszakonyorogni szeretnem, hanem jogi lepeseket fontolgatok:)
Az ovonovel joban vagyok, de ez a vezeto/tulajdonos dontese.
Egyebkent az kislanyom ovonojet megkerdeztem, h miert nem hivott fel, a valasz az volt, hogy nem hivhatott....
Milyen kiskaput?
Szerződsét szegtél a SAJÁT hülyeséged miatt. Ennyi, ŐK nem büntetnek senkit, csak jogszerűen jártak el.
Jajj de szigoruak vagytok:)
Az ugyved szerint emiatt nem bonthat szerzodest....
De ugy irigylem azokat, akik soha semmit nem felejtenek el. 😘
Nem irattad be a gyereked az oviba és csessze meg a vezető, hogy nem veszi fel jövőre. Igazad van, nem te voltál a hülye...
Nemtudom, te hol élsz, de ha valahol van egy határidő, akkor azt vagy betartod, vagy lemondasz a lehetőségről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!