Kislanyom jelenleg kiscsoportos, a 18. keruleti cambridge english kindergarten ovodaba jar. Jovore kezdene a kozepsot ertelemszeruen, es ebben az ovodaban a gyerekeket minden evfolyamra ujra es ujra be kell iratni. (? )
Mi ezt elfelejtettuk megtenni, mert ket hetig otthon probaltuk kigyogyulni az influenzabol.
Marcius 9. volt a hatarido
Tegnap, azaz marcius 27-en kaptam egy emailt a vezetotol, hogy a lanyom jovore mar nem az ovodai kozosseg tagja. Magyarul kitettek az ovodabol.
En ertem, hogy en voltam feledekeny, es nem teljesitettem a szerzodesben foglaltakat, miszerint be kell iratni a kovetkezo evfolyamra is.
De azt nem vehetnek figyelembe, hogy ezzel nem engem, hanem a gyermekem buntetik?
Egy ilyen szerencsetlen bakloves miatt kitaszitanak egy negy eves kislanyt abbol a kornyezetebol, ahova beszokott, es ahol szeretett?
Nem lehetne valami kiskaput talalni jogi uton?
Valaszokat elore is koszonom
Na jo, ugy hiszem, nem voltam eleg vilagos.
Megkerdeztem a tobbi anyukat.
Mas is elfelejtette volna, de felhivtak.
Csak engem nem.
Gyakorlatilag tudom, h fel akart venni nagyon valakit a vezeto, de fullos volt a letszam.
Igy jol jott neki a feledekenysegem.
Egy papiron nem mulhat egy ilyen pici gyerek fejlodese. Ezt ok, mint pedagogusok, pontosan tudjak.
Egyebkent van egy torveny, ami vedi a gyereket. A szulo miatt nem kerulhet hatranyos helyzetbe. Tehat en hibaztam. De a gyerekem jar oda. Nem engem rugnak ki, hanem ot.
Igy jobb?
En is ertem, hogy JOGILAG.
Csak a negy eves gyerekem meg nem nezegette a paragrafusokat...
Nem csavar egyet a sztorin, de nem akartam leirni a haboru es beket:)
Igy is van info, amit nem irtam le, a leglenyegesebbeket akartam.
Egyebkent azok a kommentek nem kulonosebben erdekelnek, amiben semmi segito szandekot nem talalok.
Azert irtam, hatha jart valaki hasonloan, es sikerult megoldania.
Kedves 16os valaszolo, ez egy sportovoda, kettannyelvu.
En egyebkent egyaltalan nem voltam elajulva tole, de a lanyomnak mar sok baratja lett ott, es ragaszkodik hozzajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!