Hazassag/szules utan, elhagytatok magatokat? Vagy tobbet foglalkoztok a kulsotokkel? A ferfiakra csak a hazassag vonatkozik ertelemszeruen.
Nem vagyok férjnél, de együtt élünk.
Számít a külső. Én is elvárom, hogy ne kinyúlt trikóban, lyukas gatyában büdösen üljön itthon, akkor fordítva miért lenne másként? Én is szóvátenném, ha igénytelen lenne, mert már van valakije, sőt, az exemet is részben ezért hagytam el.
Amikor összejöttünk mindig frissen borotvált, illatos, igényes férfi volt, majd a negyedik évre már egy büdös, szőrös, zsíroshajú valaki lett, aki megsértődött, ha megkértem, hogy nyakig gépolajosan-fémforgácsosan ne feküdjön be a frissen húzott ágyba, és borotválkozás helyett RÁGTA a bajszát és a szakállát (fúj). Az volt a kedvenc mondata, hogy minek mossa le a koszt, holnap ugyanilyen lesz. Csak a szakítás volt rá akkora hatással, hogy megváltozzon.
Mindketten sokkal jobb formában vagyunk, mint amikor összejöttünk. Sokkal egészségesebben táplálkozunk, sportolunk, jógázunk. Izmosabbak, szálkásabbak vagyunk jóval, mint bármikor eddigi életünk során. Szerencsére eddig mindketten jó dolgokat hozunk ki a másikból.
Ápoltsággal korábban sem voltak gondok, az nem változott, én kicsit többet festem magam (korábban egyáltalán nem), de mivel szép a bőröm, nem viszem túlzásba, vigyázok rá.
5 éve vagyunk együtt, egy éve házasodtunk.
Sport, fodrász, kozmetika...
Ezek belső igényből jönnek, nem azért, hogy "férjet fogjak" magamnak, utána meg leeresszek, mint egy lufi.
5-os, azert azt hidd el, hogy sokan leeresztenek, hazassag, szules utan... nem egy ilyen eletet latok magam korul. Apu nezi a focit a plazma tv-ben issza a sort a bele ralog a pocsere...
Anyu szules utan lenott zsiroshaju, otthon macko gatya, egy gyerek utan100 kg stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!