Hazassag/szules utan, elhagytatok magatokat? Vagy tobbet foglalkoztok a kulsotokkel? A ferfiakra csak a hazassag vonatkozik ertelemszeruen.
1. A 3-ast kajak lepontoztatok, fogalmam sincs miert, peldas eletet el, sportolnak, egyutt a parjaval segitik, szeretik egymast. Mi ezzel a baj?
2. Ha valaki kimondja az oszinte velemenyet az baj? Mar ne is haragudj, de egy 100kg-os 160cm not nem nevezek picit tulsujosnak, vagy van rajta egy kis felesleg, az nem dati. Hanem egy diszno, aki kozel vagosulyban van!
3. Hogy en mit tettem erte, es mennyit konyorogtem, hogy tornazon, menjen terembe, fizetem az edzot, a fodraszt... egyszeruen igenytelenne valt. Szules utan 5 ev telt el, es csak hizik es hizik es zabal. Nyaron meg megy a hiszti, hogy o nem jon strandra, mert van rajta egy kis + ... :D
2 gyerekunk van, 10 eve vagyunk egyutt.
Par dolog megvaltozott, de ez nem igenytelenseg es elhanyagoltsag, inkabb csak athelyezodott masra a hangsuly.
Pl. en a gyerekek elott tokeletes alakkal rendelkeztem, pedig nem sportoltam semmit, az allokepessegem nulla volt es full egeszsegtelenul taplalkoztam, ennek ellenere egy gramm plusz sem volt rajtam es full feszes volt a testem.
Jelenleg van rajtam 10 kg ugyan, de sokkal jobb formaban vagyok. Sportolok, azaz futok, bringazok, turazni jarunk stb. es az evesre is sokkal jobban odafigyelek, a tok egeszsegtelen dolgokat mellozom.
Fodraszhoz, kozmetikushoz 2 havonta jarok, a kormom apolt, rovid es szines, rendszeresen szortelenitek es a fogam is rendezett. Szerintem ez utobbi, marmint a fogak, az egyik legfontosabb dolog es sok minden elarul az illetorol, ha csunya, rendezetlen es apolatlan a fogsora...
Csinosan es divatosan oltozkodom, de csak a sajt stilusomnak es az alkatomnak megfeleloen.
Sokan meglepodnek, amikor megtudjak,hogy van 2 gyerekem, pedig mint emlitettem, nem vagyok mar tokeletes alaku, de ennek ellenere meg mindig jo no 😄
Mondjuk mi még nem vagyunk házasok, de elég hosszú ideje együtt vagyunk.
Azt mondaném, hogy... hát, kinek mi számít annak, hogy a másik "elhagyja magát". Én most pl. gyógyszer mellékhatásaként szedtem fel 15 kilót, így aki kívülről lát minket, és nem lát elég gyakran, az gondolhatja azt, hogy eltehenesedtem... aki meg ismer, az látja, hogy nem oda híztam, aki szoktam és megérti a dolgot. Párom amúgy kicsit felszedett, de nekem így jobban tetszik mackósabban (ennek nagyrészt az az oka, hogy régebben egyedülállóként sokat biciklizett, de én meg nem tudok biciklizni, így nem azzal tölti az idejét inkább, hanem velem).
Az is biztos, hogy gyakrabban lát smink meg beállított frizura nélkül, de kifejezetten mondta, hogy így jobban tetszem neki. De ettől függetlenül, ha kimozdulunk, akkor még mindig igyekszem ugyanolyan csinos lenni, mint az első randin, még közértbe sem megyek le fésületlen hajjal, macinaciban.
Kozmetika, fodrász terén sem változott semmi , pedikűr-manikűr itthon, nem szoliztam soha, masszíroztatni sem megyek, sportolni ugyanannyit, ruháim mindig csinosak és folyton selejtezem azokat, amik tönkrementek. Ha otthon lazsálunk, akkor is alap a dezodor, a fogmosás, a hajmosás, a zuhanyzás, és otthonra sem a leggányabb játszósruhát veszem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!