Ti sokat idegeskedtek a kapcsolataitok miatt? Sokat foglalkoztok más életével?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodom mostanában, hogy vajon én vagyok-e túl "laza", vagy más túl aggódós. Ha valakivel megromlik a kapcsolatom, akkor egy ideig teszek érte, aztán ha nem javul, túllépek könnyedén. Nem bonyolódom nagy szerelmi drámákba, mert úgyis csak szenvedés lenne a vége, ha nem megy valami magától, azt inkább elfelejtem. Nem igazán bosszantom magam más dolgain, pedig nap, mint nap találkozom extra gyökér emberekkel, de sosem rágódom rajtuk. Más barátaim folyton jönnek azzal, hogy most a kapcsolatuk mennyire szar, mert ez történt, meg az, meg hogy épp kire sértődtek meg, ki tett nekik keresztbe. Én meg ezeket nem tudom nagyon átérezni, mindig csak azt tanácsolom, hogy ne bonyolítsák túl. Ti milyenek vagytok? Inkább lazábban fogjátok fel az életet, vagy komplikáltabban?2012. máj. 13. 12:49
1/6 anonim válasza:
Én is olyan vagyok mint te, és igazából úgy gondolom így is kéne lenni, nekem ez a normális, és másoknak ez ugyanúgy fura. Én a párommal nem vagyok rosszba mert ha valami gond támadna akkor és ott meg van beszélve, le van tárgyalva, ezért is furcsálnak mert 5 éve vagyunk együtt és mindkettőnknek az első kapcsolata,1 szakítás nem volt és soha nem veszekedtünk még, csodálkoznak hogy ilyen hogy lehet, hát így. Szerintem sem kell belebonyolódni a dolgokba, az emberek szeretnek szenvedni, szeretik a figyelmet ebből van energia, csak az a baj hogy ezzel mást húznak le azon kívül hogy nehezítik a saját életüket is vele, és ha már unod a 3 heti ugyanarról való nyavalygást akkor te vagy a rossz és rád is megsértődik és megy máshoz, így van ez sajnos.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, néhány embernek nagyon sivár élete lehet, hihetetlen, hogy a mai tizenéves, 20-as korosztály mennyit idegesíti magát a kapcsolataikon. Sokkal kevesebb ideig fognak élni, mint azok, akik nem élik idegroncsként a fiatal éveiket.
2012. máj. 13. 13:13
3/6 anonim válasza:
Úgy gondolom,hogy mivel nem sok szeretetet kaptam,illetve csonka családban nőttem fel,így ezt párkapcsolatban akarom pótolni.Ezért ha együtt vagyok valakivel,ő a legfontosabb nekem.Így nagy traumaként fogok fel egy szakítást,és az érzést hogy egyedül maradtam.És a párkapcsolati gondok is nagy súllyal bírnak nálam.Lazán kellene felfogni,ahogy te csinálod,de én ezt nem tudom megtenni,bár vészhelyzetekben mindig mondogatom magamnak,hogy csak lazán és lazán:)
4/6 anonim válasza:
Alapból rettenetesen túl tudok bonyolítani mindent, de a kapcsolatokon szerintem én sem rágódom sokat. Mármint dühös vagyok, ha nem úgy jött össze valami, ahogy akartam és gondolkozok nyilván, h ezt, vagy azt miért tette... de már belefáradtam, hogy mindenkiért én küzdjek. Hogy minden kapcsolatomat (legyen az baráti, vagy szerelmi) én akarjam csak megmenteni. Ha nem látom a hajlandóságot a másikban, azt, hogy nem csak a saját érdekeit nézi, akkor az ott van meghalva. És hagyom az egészet, ilyen barát kinek kell?
5/6 anonim válasza:
Szia,a párkapcsolataimat én is így kezeltem,ahogy Te.Már a kapcsolat elején lehet érezni,hogy komolyan gondolja-e a másik fél,vagy sem,ill. milyen jellegű kapcsolatra vágyik.Amennyiben ez nem egyezett az én elképzeléseimmel azonnal lezártam a dolgot.Mára már férjem és két szép gyermekem van,hidd el,hogy a családi kapcsolatok a sokkal rosszabbak.Itt az ember már őrlődik,hiszen két különböző család találkozik és a pici gyermekeken csattan minden.Hidd el,ez az igazi nehézség és ezt még én is állandó agyalással fogadom,mert itt már nem csak én vagyok az érintett fél,hanem a szeretteim (férjem,gyermekeim és a szüleim,testvérem stb.)
6/6 anonim válasza:
Én nem vagyok olyan,mint te.Nagyon tudok kötődni az emberekhez és ha valaki mégis eltávolodik,az qurvára fáj.Nem tudok megváltozni.És nem is akarok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!