Mennyire foglalkoztok azzal, hogyha a családotok kritizálja a párotokat?
Úgy vagyok vele hogy nem a családom, hanem én élek a párommal.Nekem tökéletesen megfelel.Ha a családnak nem tetszik csukják be a szemüket vagy fordítsák el a fejüket.
Szerencsére az én családom apukámon kívül nem el kritikus család.:) Mindenkit megpróbálnak elfogadni.Nem szokott ilyen gondunk lenni-
Nagyon szarul tud esni és rettenetesen tud fájni h azt bántják akit szeretek. Persze az más tészta ha a pasi olyan h ha pl engem kritizál a családja és hagyja én meg kiállok érte.
Alapvetően nincs tökéletes ember mindenkinek vannak hibái. Sztem az lenne a normális ha mindenki elfogadná a másikat olyannak amilyen és kész.
Nálunk is megy az oltás, nem tud szegény férjem levegőt venni se úgy, hogy az jó legyen. Folyton megy a sápítozás, hogy mi megint veszekszünk, ha meg se szólalunk, akkor is. Annyira tud muterom szurkolni, összepisálná magát a gyönyörtől, ha végre szétmarhatna minket és elválnánk.
Ezt mi úgy oldottuk meg, hogy akkor keressük a társaságát, ha muszáj, amúgy remekül megvagyunk együtt és nélküle.
Hát nálunk sem áll jobban a helyzet.
A párom mindenben segít a szüleimnek, nagymamámnak; az elvesztett családja helyett családjaként szereti a szüleimet.
Mégis nagymamám egyenesen utálja ( mint ahogy mást párt utálna) és apumat is ellene fordította.
Sőt már az is ki van kötve, hogy akárki lesz a párom/férjem, úgy meg lesz kuruzsolva, hogy nem éli túl.
A ruha és a munkahely külsőségek, ha azt kritizálják kellemetlen, de nem kell foglalkozni vele. Elvégre nem azért szeretsz bele valakibe, mert Nike-cipője van, vagy mert banki tisztviselőként dolgozik..:D
Általában is: ha azért kritizálják a párod, mert az ő ízlésüknek nem felel meg (mert pl. anyukád mindig is arról álmodott, hogy neki/az ő kislányának egy művelt,jó humorú, társaság központú udvarlója lesz, ehelyett te egy szíve mélyéig jó, de csendes, visszahúzódó férfiba szeretsz bele..:D), akkor felül kell emelkedni a megjegyzéseken.
Ha azért kritizálják, mert úgy érzik: nem illetek össze, akkor érdemes elgondolkodni, főleg, ha amúgy jó a kapcsolatod a szüleiddel. A szüleid neveltek fel, az ő értékrendjük -akarva-akaratlanul- a tied is, a szüleid ismernek, a szerelem meg tényleg vak a hibákra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!