Ki keres átlagon felül, és mennyit? És mivel foglalkoztok, hogy átlagon felüli a jövedelmetek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 08:15
1/19 anonim válasza:
Mi az átlag? Azt szerintem határozd meg, mire gondolsz kb.
2/19 anonim válasza:
De mi az átlag? Mi számít annak? Gondolom vidéken 70-100 ezer, Pesten 120-160ezer az átlag?
3/19 anonim válasza:
Akkor most egy kicsit lekeseredtem, azt hittem átlagosan keresek itt Pesten, de látom, hogy átlagon alul. (80 000Ft) :-(
Bocs az off-ért, a kérdésben nem tudok nyilatkozni (sajnos).
4/19 anonim válasza:
A férjem bárhogy is nézzük, az átlag fölött keres.
Havi nettó 300 ezer + 30 000 kafetéria.
Gépészmérnök a végzettsége, jelenleg tervezőmérnökként dolgozik.
5/19 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés, én átlagosan keresek, de azt csak remélheted, hogy itt sokan bevallják majd, hogy átlag feletti a fizetésük!
6/19 anonim válasza:
Én köztisztviselő vagyok, 220 a bruttóm. Ez szerintem átlagos.
7/19 anonim válasza:
Én titkárnő vagyok, és átlagos a keresetem, de az összes kollégám átlagon felül keres. Programozók, designerek... 250 körül van a minimál nettójuk (kivéve a gyakornokoknak, nekik valamivel kevesebb), plusz egy csomó juttatás.
8/19 anonim válasza:
A magyar átlagfizetés 200.000 Ft bruttó.
Mi mindketten br. 700-800.000-et keresünk, gépészmérnökök vagyunk, 35 és 40 közti életkorban.
9/19 anonim válasza:
Na basszus akkor elmegyek gépészmérnöknek :D Ahogy látom ez egy nagyon jól fizetö szakma. A férjem is csak átlagosan keres 155.000 a nettója. Ha túlórázik több, olyan 200.000. Ez is csak átlagos de mi 3an kijövünk belöle.
10/19 anonim válasza:
Egy vidéki városban közalkalmazottként 126 a bruttóm.
Na ez az átlagos :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!