Ki keres átlagon felül, és mennyit? És mivel foglalkoztok, hogy átlagon felüli a jövedelmetek?
Vállalkozók vagyunk, saját cég, több mint 50 alkalmazott.
Szállítmányozással foglalkozunk, és van egy bútorlapszabászat, nagyrészt külföldi érdekeltségekkel.Pontos havi bevételt nem tudok mondani, de ami tisztán megmarad, a bérek és járulékok kifizetése után, az is milliós nagyságrendű.
Nagyon sokat dolgoztunk, hogy elérjük azt amink van, pedig még fiatalok vagyunk, a férjem 36 én 33 éves vagyok.
számviteli előadó vagyok(igazából szinte csak adatot rögzítek),középiskolai végzettséggel 180.000 bruttó=kb. 120.000 nettó bérlettel együtt.
Párom operátor, kb nettó 110 nettóval.fiatalok vagyunk,de a szüleimnél lakunk és így is kevésnek tűnik,pedig nincsenek nagy vágyaink. :-(
"A magyar átlagfizetés 200.000 Ft bruttó. "
Na ez hol van leírva? Csak mert akkor a főnököm orra alá dugom. :)
Amúgy én jóval átlagon alul keresek 2 diplomával és 3 felsőfokú végzettséggel :(
Egy évvel ezelőtti hir:
A KSH most kiadott adatai alapján egy átlag magyar bruttó 199 ezer 800 forintot, nettó 124 ezer forintot vitt haza havonta 2009-ben.
2010 első feléről szóló adatok:
A teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó keresete 205 900 Ft volt; ...nemzetgazdasági szinten az átlagos nettó kereset 134 400 Ft.
Szia!
Én közalkalmazottként bruttó 122.000 -et kerestem, melyből 94.000-et kaptam ki, diplomával. Februártól vállalkozó lettem, így havi 277.000 a keresetem, melyből még lejönnek a járulékok, és számlákat kell vinnem a könyvelőmnek, lehetőleg minél többet. Egyébként védőnő vagyok.
24/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!