Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Kikészülök,...

Mit csináljak? Kikészülök, anya egész nap az embereket kritizálja.

Figyelt kérdés

Anya (49) imád kritizálni MINDENT és MINDENKIT. Komolya, én nem is értem, hogy tud így élni, de Neki lételeme. Annyira fölhúztam magam, most pl aludni próbáltam, de csak a kritizálást hallom. De ugyan ez van ha tanulok, vagy akármit csinálok. És amikor beszélgetek Vele, akkor is egy idő után elkezdi mondani, hogy ez meg az milyen és csodálkozik, ha nem akarok Vele beszélgetni.

Igazából a legtöbbször igaza van, de akkor is idegesítő. Végighallgatni naponta 50x h x személy ilyen, y olyan. És az is idegesítő, hogy általába ugyanazokat az embereket kritizálja és már rohadtul unom. Mit tegyek? :(( 15L

(ja, ha mondom Neki, az nem segít. Valami trükk, vagy nem is tudom mi kéne, de ha elmondom Neki, csak rosszabb lesz,)

2010. szept. 13. 16:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Sajnallak es megertelek. Nem lehet konnyu igy elni, de sajnos anyukad mar nem valoszinu, hogy megvaltozik. Ilyen korban az emberek nem nagyon valtoztatnak max. ha nagyon elhatarozzak, hogy megvaltoznak, de ha anyukad nem akar valtozni, semmi esely ra.

Te ismered, hogy milyen. Valtana ki konfliktust, ha raszolnal, ha valakit vagy valamit elkezd kritizalni? Lehet neki szolni, ha olyan, de szerintem ha valaki ilyen szinten kritizalos es ahogy irtad, ez a leteleme, nem fog valtozni.

Azt mondod, hogy vegighallgatod, ahogy kritizal. Miert nem mondod neki, hogy "anyu, ezt mar mondtad, mar ismerem a tortenetet. Beszelhetnenk masrol?" vagy azt, hogy menned kell tanulni vagy hasonlok. Es lehet, hogyha latja, hogy mindig elmesz, amikor elkezdi mondani ezeket, eszbe kap, hogy miert is van. En raszolnek a helyedben. Aztan kiderul, hogy hogy reagal.

2010. szept. 13. 17:02
 2/24 anonim ***** válasza:
15%

én tuti rászólnék...jobbat nem tudsz az ilyennel csinálni...

úristen!!!anyud 49??? enyém 34=)

15/L

2010. szept. 13. 17:09
 3/24 anonim ***** válasza:

Én pont ilyen vagyok mint anyukád,engem anya nem hagy békén..

Folyton azzal szekál hogy mért kell mindenkit megszólnom

Hát istenem :)

Amúgy annyira nem durva nyugi

2010. szept. 13. 17:34
 4/24 A kérdező kommentje:
1. köszi, 2.: Veled aztán sokra mentem. Egyébként a te anyud korán, az enyém későn szült, nem olyan ritkaság ez.
2010. szept. 13. 17:35
 5/24 A kérdező kommentje:
3. akkor Te nyilván nem ennyire csinálod, vagy nem zavar. Engem nagyon:(
2010. szept. 13. 17:36
 6/24 anonim ***** válasza:
0%

szia...ez nagyon rossz...én anyum(32) szerencsére nem ilyen:)

16/L

bocs de tök gáz anyud 49?

2010. szept. 15. 15:31
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz valakinek az anyja kora?

Gondolom Ti is tízen párévesen szeretnétek szülni. Nem?

Legalább a kérdező az anyjánál nem becsúszott gyerek volt......

2010. szept. 15. 16:01
 8/24 anonim ***** válasza:

csak a kicsik foglalkoznak ilyennek kinek hányéves az anyja. Ki nem szarja le? arra nem gondoltál,hogy először felépítette a karrierjét és csak aztán akart szülni? nem mindenki szül fiatalon, főleg mostanság, mindenki biztosítani akarja a gyereke jövőjét, vagy hozzámegy valami gazdag faszihoz.

na de, anyuddal ne foglalkozz, próbáld meg nem lereagálni, ha valakit kritizál, hátha abbahagyja. Amúgy vannak barátai? vagy miből alakult ki ez a kritizálás nála?

2010. szept. 15. 16:23
 9/24 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kell ennyire leragadni a koránál. Sőt, csak h tudjátok 51 éves.:DD Direkt nem ezt írtam, mert már láttam hasonló hozzászólásokat. Nem akarok ennél leragadni, de azért lírom, utána nem foglalkozok vele többet:

19 évesen lett egy biztos munkahelye, ahol azóta is dolgozik. 26 évesen szülte a legidősebb nővérem, a kisebbiket 28 évesen. Aztán 36 évesen szült engem. Azért nem hiszem, hogy ez akkora ritkaság. Nem egy nő szaladgál az utcán, aki 35 fölött (is) szült. Na mindegy, ha Ti ilyeneken képesek vagytok fönnakadni, nem is érdekel.

Az utolsó válaszra pedig igen, vannak barátai, de Őket is sokszor kritizálja...nem is értem...de ezentúl otthagyom, ha megint elkezdi sorolni. Azért az értelmes válaszokat köszi! :DD

2010. szept. 15. 17:12
 10/24 A kérdező kommentje:

Ja, és ha már itt tartunk, kedves Negyedik!

Ezek szerint anyud 16 évesen szült? Sztem meg ez a "tök gáz" Mintha most szülnél Te...

2010. szept. 15. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!