Mit csináljak? Kikészülök, anya egész nap az embereket kritizálja.
Anya (49) imád kritizálni MINDENT és MINDENKIT. Komolya, én nem is értem, hogy tud így élni, de Neki lételeme. Annyira fölhúztam magam, most pl aludni próbáltam, de csak a kritizálást hallom. De ugyan ez van ha tanulok, vagy akármit csinálok. És amikor beszélgetek Vele, akkor is egy idő után elkezdi mondani, hogy ez meg az milyen és csodálkozik, ha nem akarok Vele beszélgetni.
Igazából a legtöbbször igaza van, de akkor is idegesítő. Végighallgatni naponta 50x h x személy ilyen, y olyan. És az is idegesítő, hogy általába ugyanazokat az embereket kritizálja és már rohadtul unom. Mit tegyek? :(( 15L
(ja, ha mondom Neki, az nem segít. Valami trükk, vagy nem is tudom mi kéne, de ha elmondom Neki, csak rosszabb lesz,)
Én anyum is 34 évesen szült engem, mi a gáz ebben???Sok itt a hülye válaszadó!!!
Szerintem ne menj bele a beszélgetésbe, valami frappánssal próbáld meg elterelni a témát, ami leköti a figyelmét.Amúgy van munkája?Mert valószínű unalomból figyel és csámcsog mindenkin.
Apummal együtt vannak. Nem tudom, lehet h a klimax, mindig ilyen volt, de most vagy jobban, vagy csak elkezdett jobban zavarni. Egyébként gondolom örökölte, mert mamám és a nagynéném is ilyen.
Munkája van, írtam is, hogy ez az első munkahelye, ahol most van. :D Amiatt is sokat stresszel, de ez nemhiszem h kritizáláshoz vezetne...
Köszi, végre normális válaszok is:D
Pff, mit vergődtök kis csitrik? Gondolkodjatok már el mi a normális! A kérdező anyukája már FELNŐTT NŐ volt amikor szült, a ti szüleitek meg 16 évesen felelőtlen kis tinik voltak, gondolom nem volt a gyerek betervezve nekik... Úgyhogy én a helyetekben nem dicsekednék ezzel!
Kérdező, szerintem is köze lehet ehhez a klimaxnak, de én 24 vagyok, és mostanában nekem is többen szóltak, hogy csak kritizálni tudok, és hogy rosszindulatú vagyok. Ez valóban így van, és ennek az az oka, hogy magammal nem vagyok kibékülve. Lehet anyukádat is nyomasztja valami, ezért frusztrált, és másokon vezeti le!
Kérdező, ne törődj azokkal, akik büszkék arra, hogy anyuci 16 éves ostoba lánykaként nem ismerte az óvszert =) Ennek köszönhetően vannak ők itt, legyenek rá büszkék. Biztos tök jó becsúszott gyereknek lenni, azért vannak ennyire nagyra magukkal.
Amúgy meg nem tudsz vele mit kezdeni. Vannak ilyen szülők, el kell fogadnod a hibájával, engedd el a füled mellett, ha erről beszél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!