Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Kikészülök,...

Mit csináljak? Kikészülök, anya egész nap az embereket kritizálja.

Figyelt kérdés

Anya (49) imád kritizálni MINDENT és MINDENKIT. Komolya, én nem is értem, hogy tud így élni, de Neki lételeme. Annyira fölhúztam magam, most pl aludni próbáltam, de csak a kritizálást hallom. De ugyan ez van ha tanulok, vagy akármit csinálok. És amikor beszélgetek Vele, akkor is egy idő után elkezdi mondani, hogy ez meg az milyen és csodálkozik, ha nem akarok Vele beszélgetni.

Igazából a legtöbbször igaza van, de akkor is idegesítő. Végighallgatni naponta 50x h x személy ilyen, y olyan. És az is idegesítő, hogy általába ugyanazokat az embereket kritizálja és már rohadtul unom. Mit tegyek? :(( 15L

(ja, ha mondom Neki, az nem segít. Valami trükk, vagy nem is tudom mi kéne, de ha elmondom Neki, csak rosszabb lesz,)

2010. szept. 13. 16:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szeretném megismerni édesanyádat, nagyszerű ember lehet.
2010. szept. 15. 23:28
 22/24 anonim ***** válasza:

Jézusom! Ti tinik, azért tudtok valamit a világról!

A "tök gáz" az, kritizálni azt, amiről semmit sem tudsz, és ami egyébként tök természetes. Ingerszegény életed lehet...

Én 35 évesen szültem a kisfiamat, a férjem ekkor volt 50. Na? Ciki? Tudod, kedves válaszoló (nem kérdező), 12 év házasság van mögötte. Érettség, megfontoltság.

És azt mondják, a későn született gyerekeknek magasabb az intelligencia hányadosuk. :)

Kedves Kérdező! Én is ismerek olyan embert, aki mindenkit kritizál. Tényleg kínszenvedés, hogy másról nem tudsz beszélni vele. És tudod, mi a borzasztó? HOgy ha nem figyelsz eléggé, ragadós!

Néha szólj rá, vagy kedvesen vezesd rá egy programmal kapcsolatban, hogy milyen jó lenne most együtt, és nem másokkal foglalkozni. Nekem hatásos... :)

Sok sikert!

2010. szept. 16. 06:54
 23/24 anonim válasza:
Na várjunk csak! Ha 36 évesen szült téged, és most 49, akkor te nem lehetsz 15 éves! Valami sántít!!!
2010. szept. 17. 22:50
 24/24 A kérdező kommentje:

Utolsó, ezt még az 1. oldalon írtam:

"Nem értem miért kell ennyire leragadni a koránál. Sőt, csak h tudjátok 51 éves.:DD Direkt nem ezt írtam, mert már láttam hasonló hozzászólásokat. Nem akarok ennél leragadni, de azért lírom, utána nem foglalkozok vele többet: ..."

:D

2010. szept. 18. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!