Meddig volt divat, hogy az óvodában megtömik ennivalóval a gyerekeket?
5 éve még divat volt Bpn is.., bölcsiben még a fiatalok is tukmálják és erőltetik az evést bölcsiben a napokban. Csak már a barna kenyeret és a gyümölcsöt próbálják beleerőszakolni a gyerekekbe.
Ez szerintem nem fog kimenni a divatból egyhamar..
Már nagyszülö vagyok, de ilyenröl még nem hallottam!
Sem velem meg a testvéreimmel nem volt ilyen, sem a gyerekeimmel, sem az unokáimmal - szóval legfeljebb egy-egy óvodában van egy-egy beteg óvónö, de nem általános és enm is volt soha!
Én nem szerettem a tejbegrízt és egyszer belémtömték. Anyám egyből ment szólni az óvónőnek, hogy mégegyszer ne forduljon elő. Inkább dupla levest adjanak, mert jó evő vagyok csak azt nem szeretem és kész.
Ez a 90 évek elején volt.
Viszont a gyerekeim nagyszülei (főleg a dédi) állandóan tömné a gyereket. Hiába szólunk, hogy eszik rendesen, ha megáll a kanál fél pillanatra már mondják, hogy egyen. Volt olyan, hogy kivették a kanalat a kezéből és etették. Szóval ez ilyen régi rossz szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!