Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért lett divat itt az...

Miért lett divat itt az ősanyázás?

Figyelt kérdés

Tényleg nem provokatívnak szánom a kérdésem. Érdekel, hogy miért van szinte minden 20-nál több válaszos kérdésnél vita, és ősanyázás. Egyáltalán mitől lesz valaki ősanya? Már a kifejezés sem tiszta nekem.

Ugye nem csak nekem taszító ez a kifejezés?

2018. febr. 27. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
62%

Ősanya, aki mindenkinél mindent jobban tud és csinál.

És taszít, mert gúnyolódás.

2018. febr. 27. 14:50
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Amiért a szaranyázás, a szupermamizás, biomamizás, csinimamizás, slamposmamizás stb. Mert az anyák is emberek ergo szeretik gúnyolni egymást. Ehhez nem kell atomfizikusnak lenni.
2018. febr. 27. 14:57
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem divat lett, sajnos manapság ritka a "normális " anya. Van aki mindent jobban tud, van aki mindenkinél szebb,van aki 5 évig szoptat, ja és ha a te nevelési, viselkedési stílusod és életvieled eltér az övétől akkor te sz.ranya vagy ő meg veri a mellét, és azt hiszi ő sz.ta a spanyol viaszt. Sajnos nem divat ez hanem alap dolog manapság.
2018. febr. 27. 15:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem értenek egyet valamiben, könnyebb ezt hozzávágni a másikhoz.

Én is voltam itt már ősanyától kezdve minekszülazilyen???-ig minden...

Semmi értelme beskatulyázni az ember 1-2 hozzászólás alapján..

2018. febr. 27. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Törölni kellett mert azt írtam, hogy csak neked taszító? Te kérdezted!
2018. febr. 27. 15:45
 6/9 A kérdező kommentje:

Én mindenki válaszát hasznosnak ítéltem, mert vettétek a fáradságot, és válaszoltatok nekem. Nem én töröltettem, jelentettem a válaszodat. Bár ezek szerint nem csak nekem taszító az ősanya kifejezés.

Számomra szomorú ez a nagyfokú gúnyolódás és ítélkezés, ami az anyukák között itt megy. Pontosan az ellenkezőjére kellene tanítani a gyerekeinket, és példát is mutatni nekik.

Egyébként kérdésemet ez a kérdés ihlette: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Aki nem értett egyet a kérdezővel az egyből ősanya lett.

Meglepődtem a válaszokat olvasva. Az én gyerekem még kicsi, alig járunk közösségbe, de úgy érzem fel kell kötnöm a gatyámat a későbbiekben.

2018. febr. 27. 15:54
 7/9 anonim ***** válasza:
34%

Itt az ősanya általában az, akinek a gyerek érdeke az első. Szoptatja, hordozza, nem passzolja le a nagyinak, nem az az életcélja, hogy 47 kilós legyen, és naponta tudjon edzeni.

Mivel az nem jó érv, hogy "letojom mi a jó a gyereknek, én sokkal fontosabb vagyok" ezért egyből megy az ősanyázás.

2018. febr. 27. 17:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

10 éve vagyok fent ezen az oldalon. Voltam már ősanya, amiért hordoztam/hordozok, voltam felelőtlen hülye kis csitri, mert az első gyerekem fiatalon szültem, voltam anyának nem nevezhető szemét, mert az nagyobbik gyerekem tápszeres volt, önző sz*rházi, mert a két gyerek között nagy a korkülönbség, tutjgató tyúkanyú, akinek életképtelen gyerekei lesznek, mert hagytam/hagyom őket velünk aludni (most már csak a kicsit, aki 2 éves), szaranya, mert nem tiltom a tévét és az édességet, fejőstehén, mert a kicsit még szoptattam egy éves kora után.

És ez csak egy töredéke volt annak, amit itt tíz év alatt kaptam.

Bárki lehet ~anya (tetszőleges jelzővel ellátva) egyetlen megnyilvánulása alapján egy névtelen fórumon, úgyse tudja senki, hogy amúgy ő milyen ember, vagy hogy milyen nevelési elvei vannak, a lényeg, hogy ha épp ő három kommentelőből az az egy, aki valamit másként csinál, akkor őt ki lehet kiáltani boszorkánynak.

2018. febr. 27. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Èn is írtam ki hasonló kérdést mostanában, engem is nagyon zavar ez a gúnyolódás, támadás, mindenki buta, hülye, mineknekigyerek, ha törődik a gyerekkel, akkor az már ősanya!

Nekem is pont ez jutott eszembe, az ilyen ember mire tanítja a gyerekét? Az ilyen ember a példa a gyerekének ? Te jézus, milyen lesz a következő generáció :) semmi megértés, segítőkészség, jóindulat nem lesz?

Tudod, tudom amúgy nem vagytok ilyenek, se itt lehet! :S

2018. febr. 28. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!