Tényleg olyan gyakran betegek az ovisok hogy gyakran kiesek majd a munkából?
Jó de az én lányom pl sose lázas vagy levert vagy étvágytalan, ellenben állandóan náthás, az arcüregére húzódik, szívni kell.
Azért ha dől belőle a takony vagy akutan köhög, akkor se menjen szerintem óviba, most az egy más kérdés, hogy ha napi 2x kell megtörölni, akkor már oké.
Emellett igen, a tünetmentes is fertőz, de a sok tünetek jobban, és azért mert vki 2 napig is fertőzHETett tünetmentesen, attól még sokkal kevesebb gyerek betegszik meg, ha tünetesen már otthon marad.
A munka résszel egyetértek, de ez q sok kórokozó nagyon káros a gyerekeknek, a vírusok veszélyesek, számos súlyos hosszútávú szövődményük lehet, diabetes, autoimmun betegségek stb, és szerintem nem ugyanaz hogy NEHA elkap vki vmit, minthogy folyamatosan immunaktivált állapotban van, félmeztelen 17en 25 vírust, bacit hörögnek rá naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!