Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hallottál olyat, akit azért...

Hallottál olyat, akit azért rúgtak ki, mert sokat hiányzott munkából a gyerek miatt?

Figyelt kérdés
2023. jan. 14. 21:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kisgyermeknevelő vagyok 20 évem alatt volt egy pár eset.
2023. jan. 14. 21:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyik ismerősöm is így járt. Bölcsibe adta két évesen a lányát, hogy tudjon pénzt keresni, pár hónap múlva kirúgták, mert mindig beteg volt a lánya. Szegény azóta is munkát keres, nem túl kelendő így :(
2023. jan. 14. 21:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk volt néhány. Bank szektor, back office.

Nyilván nem ez volt "papíron" az indok, mert abból munkaügyi perek lettek volna.

2023. jan. 14. 21:19
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Most ez komoly kérdés??!!! Nyilván akinek olyan a munkahelye, ahol nem tolerálják a sok hiányzást, és főleg ha egyedül neveli, vagy segítség nincs, egy idő után kirugjak. Láttál kisgyereket, bölcsi óvoda telen a csoport felé mindig hiányzik. Az én lányaim első években 1 hetet mentek, 2 3 hetet otthon...
2023. jan. 14. 21:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hivatalosan nem emiatt vàltak meg tölük , de làssuk be mint kollègàknak nekünk sem volt jò màs munkàjàt elvégezni pluszban , hetekig mert a gyerek beteg.

Ràadàsul covidos idöben egy kis köhögéssel màr maradjon otthon.

Egy német vàllalatnàl dolgozom az egyik megyeszékhelyi telephelyen.

2023. jan. 14. 23:23
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk a munkahelyen volt ilyen eset. Hivatalosan nem rúgták ki, csak behívatták "elbeszélgetni" arról, hogy ez így nem fog menni. Amúgy szegény nő tényleg állandóan tp-n volt, volt 3 gyereke, és simán otthon volt velük havi 2 heteket. Végül a beszélgetés után nem sokkal magától felmondott.
2023. jan. 15. 00:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kirúgást soha, de felmondást igen. Hosszútávon ez mindenkinek nagyon kellemetlen sajnos.
2023. jan. 15. 01:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, nő vagyok, van is gyerekem, de még ilyet konkrétan nem hallottam ismerősi körben, de néha aggódok, hogy erre a sorsra jutok. Szerintem van egy kis üldözési mániád...
2023. jan. 15. 14:10
 9/10 anonim válasza:
Igen
2023. okt. 25. 21:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Felteszem a kezem, én is, júniusban kirúgtak. Már új helyen vagyok.
2023. okt. 26. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!