Stresszes szellemi munkából hányadik héten mentél táppénzre?
Figyelt kérdés
Home office-ban dolgozom, de ez nem könnyít azon, hogy az ügyfelek napjában többször küldenek el melegebb éghajlatra, indokolatlanul (ügyfélszolgálat).2021. júl. 27. 12:01
1/7 anonim válasza:
Én az utolsó hétig, de ha találtak volna valakit a helyemre akkor kB a 7. hónapban már mentem volna...
Mérnök asszisztens vagyok egyébként
Szerintem ha teheted menj, én is azt kívánom utólag bár mentem volna 🙂
2/7 anonim válasza:
Első gyerekkel 7 és fél hónaposan maradtam otthon. Másodikkal is kb 7 hónaposan, mert akkor zárt a bölcsőde. :D
3/7 anonim válasza:
Szintén ügyfélszolgálat. 30 héten mentem el, de én megbántam, untam magam otthon egyedül, nem lehet hetekig, hónapokig, minden napra, másnapra, hétre programot szervezni mert senki se ér rá, pláne nyáron.
5/7 anonim válasza:
Gyerek mellett is dolgoztam otthonról, nem vettem ki szabit. A 6 hetet pihentem le.
6/7 anonim válasza:
36+4 volt az utolsó munkanapom, akkor adtam át az utolsó projektemet. 31. Héttől home office-ban, nekem nagy könnyebbséget jelentett, egy órával tovább alhattam, ha akartam lepihentem ebéd szünetben.
7/7 anonim válasza:
Végig terveztem, de 28 hetesen adtam fel, mikor kórházba kerültem. Vélhetően a stressz miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!