Mi van, ha valaki nem akarja, hogy a gyereke az óvodában egyen? Hanem otthon a családdal.
9!
Köszi. Azt értettem, hogy miért nem lehet. Az volt a fura, hogy az iskolában mar nem számított.
10!
Valóban, napi 4 órában kötelező az ovi. Amit viszont leirtal, az baromság. Ha a gyerek valóban allergiás, arról van hivatalos orvosi igazolasa, így az óvoda köteles számára a megfelelő étkezés biztositani
Elég egyszerű lenne a matek, vigyék 7:30 és hozzák 11:30-kor... már nem tudom melyik válaszoló írta.
Különben tényleg ovi rugalmasságától függ. Nálunk van olyan gyerek akit kb.8:30-kor hoznak és ebéd előtt 11:30-kor viszik. Lehet meg kell fogalmazni egy jó kis kérvényt az óvoda vezetőnek, de megéri ha ez a cél.
Tudnám, hogy hogy ebédel otthon minden hétköznap az egész család?!
Nem kötekvés, inkább irigység, nekem is ilyen munkahely kéne, hogy minden nap ebédre otthon vagyok...
Ez engem is érdekelne utolsó.
Home office, távmunka esetén tudom elképzelni.
Én voltam távmunkában pár évig...de így is hetente 2szer be kellett mennem
Igaz a párom munkája nem is végezhető otthon.
Szóval közös ebéd elképzelhetetlen....
Az óvodában egyébként van tízórai. Kb 9-10 ó közt. Akkor nem lenne meg a napi 4óra.... vagy a gyerek csak nézné, hogy a többi eszik....
Allergiás gyerek kap külön ételt ha van róla papírja, nincs az hogy nézi a többieket étlen-szomjan.
Nagyon nem lenne jó ha megengednék hogy kintről behozott kajákat egyenek a gyerekek.
Ha valaki valami fenszi divat alapján eteti a gyerekét, akkor vigye reggel korán, hozza el ebéd előtt. A gyerek meg ugye kimarad a közösségi életből és az élményekből emiatt, de ja, biztos jót tesz neki.
Miért ne ehetne otthon együtt a család? Mondjuk családi vállalkozásuk van.
A napi 4 óra egyfolyamban kell legyen, le van ez írva?
Főétkezés otthon, tízórai közösen mondjuk.
Mellesleg miért pont 4 óra a kötelező, meg van ez indokolva?
"(2) * A gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a harmadik életévét betölti, a nevelési év kezdő napjától legalább napi négy órában óvodai foglalkozáson vesz részt. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!