Mennyire szívesen/gyakran látjátok vendégül a rokonokat, szülőket ha egyedül/családdal éltek?
Én szívesebben látnám őket gyakrabban,de 250km-re élnek.
Ha jönnek,akkor napokig tanyát vernek nálam.
Keresztszüleim olyan 800méterre laknak. Van kulcsunk egymáshoz,de sosem használjuk,csak hogyha nyaralni van a másik.
Keresztapám minddn másnap benéz. Megiszik egy kávét és megy, keresztanyám 2hetente jön kb.
Hétvégente együtt vagyunk sokszor a családi nyaralóban, Nővéremék is lejönnek havonta egyszer akkor 12en vagyunk a nyaralóba. Szerencsére nagyon közel vagyunk egymáshoz így nincs gond.
Egy testvérem van, nem szoktunk egymásnál aludni, de hetente találkozunk, pár órát töltünk együtt, vagy valamelyikünknél, vagy pl. kirándulni megyünk vele és a párjával.
Anyámat én gondozom, heti kétszer fél napot vagyok nála, ő nagyon ritkán megy ki a lakásból.
Nekem van kulcsom anyámhoz, de amúgy testvéremmel nincs.
Én szeretem, ha jönnek, és szeretek menni hozzájuk, közösen sütünk-főzünk, vagy befőttet, lekvárt teszünk el, egy család vagyunk, szeretjük egymást, ha van is valami gond, meg tudjuk beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!