Mindket reszrol messze van csalad, szóval atugrani nem tudnak. A lakas is kicsi. Ha itt vannak anyamek vagy anyósek probalom ugy rendezni hogy pl nyissak ki a hutot, egyenek igyanak nyugodtan. De pl ne mosogassanak az nem a vendeg dolga. Ha nagyobb lakas vagy haz lenne, jobban el tudnanak jonni, es kenyelmesebben erezne magat mindenki. Anyosomek kicsit jobban lefarasztanak, nyilvan paromnak pont fordítva van. Nem rosszak , csak mas eletstílus. Parom testvereek viszont farasztoak mar bocsanat. Semmit nem lehet veluk megszervezni, minden majd lesz valahogy, folyton varialnak. Majd neznek rank boci szemekkel hogy akkor igy vagy ugy legyen. Mi meg mar ott tartunk lesz.rjuk csak dontsek mar el. Nekunk túl korulmenyesek. De ugyanez van ha mi megyunk hozzajuk.
2021. okt. 1. 09:13
12/16 anonim válasza:
Szülőket és a tesómat a családjával bármikor. El is várom tőlük, hogy otthonosan mozogjanak a házban és érezzék magukat otthon.
Addig maradnak amíg jól érzik magukat, szeretünk velük lenni.
Van kulcsuk a házhoz, mert ha elutazunk a férjemmel, akkor vagy anyukám vagy a tesóm szokott átjönni megetetni a macskákat és kiszedni az almot. De 1x sem jöttek soha hívatlanul, nem szokásuk az előre lebeszélt időpontokon kívül jönni.
2021. okt. 1. 09:38
13/16 Metionin válasza:
Anyám évente 2x jön egy-egy hétvégére, akkor elvagyok vele de nem engedem takarítani (ez a mániája, hogy bárhová megy, takarítani kezd akkor is, ha amúgy tiszta a hely) meg pakolni. Apám sosem látogatott még meg. A többi rokonnal nem tartom a kapcsolatot.
2021. okt. 1. 12:33
14/16 anonim válasza:
Semennyire, amikor elkészült a lakásom, akkor voltak ott páran a közeli rokonokból megnézni. Azóta az elmúlt 6 évben a szüleim talán kétszer, öcsém egyszer ha volt nálam. Mindegyik eset olyan volt, hogy egyébként is a környéken voltak és volt oka, hogy feljöttek (egy kocsival mentünk tovább pl.)
2021. okt. 2. 19:59
15/16 anonim válasza:
Senkinek nincs kulcsa hozzánk a családból. Ritkán járnak hozzánk, alkalom függő, hogy meddig maradnak. Inkább barátokat látunk szívesen vendégül, nem a rokonokat.
Távolabbi rokonokkal (pl. unokatesók) a nagyszülőknél, testvérekkel a szüleinknél találkozunk.
Mióta megszületett a lányunk, anyós jön gyakrabban, kb. havonta 2x, de engem nem zavar.
2021. okt. 22. 14:11
16/16 anonim válasza:
Én nem szeretek vendeglátni.
Jöjjenek, ha akarnak de szoljanak előtte én ne várjanak sütit meg kávét.
Persze ha én hívnám őket az más lenne...
Van kulcsuk,hogy tudjanak növényt locsolni ha én velem valami gebasz van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!