Azok az anyukák, akik szinte állandóan "egyedül" vannak a gyerekkel-gyerekekkel otthon, nincs elegük belőle, hogy a párjuk alig vesz részt a családi életben és keveset van a családdal?
Nekem 9 hós ikreim vannak. A párom 2 műszakban dolgozik (12 óra). Utána és szabadnapjain, megy másodállásba dolgozni. Van, hogy a gyerekek napokig nem látják. Én is csak azért szoktam vele morogni, hogy pihenjen már.
Szerintem ki kellene mozdulnod, mert kezdesz besavanyodni. És ha ilyen morgós és kötekedő vagy, a párod nem szivesen lesz veled.
Én megértelek.Gondolom nem azért akartál családot meg gyerekeket hogy alig legyetek együtt,és hogy egyedül neveld a gyerekeket.Az meg nagyon nem frankó hogy ha mindig az anyósodnál ül,persze,segitsen,legyen ott,de veletek is!!!Megbeszélni nem tudjátok?Ezek azok a férjek akiknél két lehetőség van:1.észbe kap pár év mulva hogy basszus,nem láttam a gyerekeim szinte felnőlni,nincsenek közös élményeink,mert egyfolytában dolgoztam.
2.nem kap észbe,csak amikor te már rég egy másik férfivel hordod állatkertbe a gyerekeket...
Beszéld meg vele, hogy hetente legalább egy napot töltsetek együtt, vagy egy délutánt.
A férjedet is meg tudom érteni, és téged is. A párodon most különösen sok a teher, mert az anyukája nemrég özvegyült meg, és ott kell lennie, meg hát azért a férfimunkát is el kell valakinek végeznie.Te meg egyedül vagy a gyerekekkel.
Vagy komromisszumot kell kötni, menjetek ti is anyósodékhoz hétvégén, az is családi program.
Köszönöm a további válaszokat.8.31-es és 8:44-es válaszolót nem igazán értem,úgy látom,nekik igy jó,ahogy van,nem is akarnak rajta változtatni,igazi önfeláldozó tipusok.Nekem nem az a bajom,hogy nem segit itthon a férjem,mert nem is kell,a házimunka kizárólag az enyém,csak a gyerekekkel nem igazán tud foglalkozni,mert alig van itthon.
Köszönöm annak,aki megért,s az utolsónak is igaza van,hogy meg kell beszélnünk a dolgot.Én próbálok vele beszélni,ma reggel is mondtam neki,nem igaz,hogy legalább 1 délutánja nincs ránk,a családjára,munka után.Azt mondta,tudja,hogy igazam van,de értsem meg őt is.Nem hagyhatja magára az anyját,egyértelmű,de a húga otthon lakik a férjével,akkor ők is segitsenek!
Remélem észbe kap majd,mert tényleg igy az lesz a vége,hogy egyszercsak azt veszi észre,felnőttek a gyerekei és szinte őnélküle...Anyóshoz nem szivesen megyek,hogy őszinte legyek,mert a kapcsolatunk sosem volt jó...Meg az nem is normális családi program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!