Ha valaki nem tolti ki oviba keruleskor az anamnezist, annak
mi lesz a kovetkezmenye?
Figyelt kérdés
Eleg szemelyes kerdesek vannak benne. Miert olyan fontos ezt kitolteni? Mire jo? Mit csinalnak ezekkel az adatokkal? Mit tudnak tenni azzal aki nem tolti ki?
Anyukám óvónő. Nyugi,az ilyen szülőről megvan rögtön az óvoda véleménye!
Amúgy meg a gyerektől MIMDENT megtudnak,amire kíváncsiak.
Mindent.
Főleg azt,amit nem szabad elmondani XD.
2023. jan. 12. 21:44
22/40 anonim válasza:
Letöltöttem egy ilyet, hogy lássam, miről van konkrétan szó. A java részét nem tölteném ki, így az egészet nem tölteném ki. Nem érdekel, mire kell nekik. Tudom sz*ranya vagyok, de kb. f*gom nincs, hogy mikor kezdett el lépcsőn járni, majd pont arra volt energiám, hogy ilyeneket feljegyezzek. Császár vs. természtes ne röhögtessenek már. Jó, hogy azt nem akarják tudni, hogy misszionárius vagy kutyapózban készült. Szobatiszta? Mit keres az oviban, ha nem? Szét fogja kakilni, pisilni a szobát? Cool. Kivel alszik, hogyan alszik...Jesszusmaris.
2023. jan. 12. 21:46
23/40 anonim válasza:
21es vagyok.
Az egyik testvérpár még azt is elmesélte (maffiózók voltak a szülők), hogy kellett elbújniuk,amikor rossz bácsik jöttek.
A másik elmesélte, nyaralás alatt hogy hagyták el a szülei.
A gyerek mindent elmond, az óvónő meg mindenről IS kikérdezi.
És ez ellen nem tudsz tenni semmit igazán.
2023. jan. 12. 21:47
24/40 anonim válasza:
Ja (22-es vagyok), akkor gondolom az óvónői kar se veszi majd rossz néven, ha mi szülők is benyújtunk egy hasonlóan indiszkrét kérdéseket tartalmazó kérdőívet számukra. Tehát: kivel él együtt, házasság, vagy csak papír nélkül, mennyi ideje, van-e gyerek, azokat hogy szokta nevelni, ad-e pofont nekik, mivel jutalmazza őket. Mi a hobbija, mikor fekszik le, hánykor kel, otthon vagy szórakozóhelyeken tölti a szabadidejét, mennyit pontosan, és egyébként mit gondol az életéről, feltennék számos világnézetet firtató kérdést. Nekem is jogom van tudni, hogy kire bízom a gyerekemet.
2023. jan. 12. 21:51
25/40 anonim válasza:
23: hisz a gyerekek még rengeteget fantáziálnak, nem mondom, hogy szándékosan, de sokszor nem mondanak igazat.. főleg egy 3 éves. Én lányom 2,5 éves, már oviba jár, de ma pl. azt mondta, hogy boszorkák voltak oviban, meg non-szensz dolgokat mondott az óvónőkről....
2023. jan. 12. 21:52
26/40 anonim válasza:
25! Az igaz volt...a szülők mindennel foglalkoztak,ami illegális volt. A 2 kislány meg elmondta.
2023. jan. 12. 22:06
27/40 anonim válasza:
Én elhiszem neked és anyukádnak, viszont sokszor a kicsi gyerekek szavait fenntartásokkal kell kezelni, mert sokszor ők teljesen máshogy élik még meg a valóságot.
2023. jan. 12. 22:09
28/40 anonim válasza:
Nálunk szerintem csak lefűzték az arra kijelölt mappába. Írtam bele olyat, amit aztán csodálkozva meséltek nekem vissza, mikor kibukott az a heppje a gyereknek bent is. Nem titkoltam pedig, beleírtam rendesen.
Amúgy meg semmi olyat nem kérdeztek. Kis családi körülmények, van-e testvére, meg mennyi, meg a gyerek természetére irányuló kérdések voltak.
2023. jan. 12. 23:18
29/40 anonim válasza:
Az én 3-4 évesem is olyan sztorikat kreál..
2 évesen a bölcsiben azt mondta, hogy elestem biciklivel vele együtt, neki nem lett baja de engem elvitt a mentő. Hasonló se történt. A bölcsis nénik mondták, hogy még sajnáltak is
Most 4 éves, most meg azt meséli pár hete, hogy nekem tolatott egy kamion és elestem. Ennek volt alapja, otthon a kertben elestem és vérzett a térdem, a kamionosat ő tette hozzá.
2023. jan. 13. 09:01
30/40 anonim válasza:
Az én gyerekem megharapta egy cápa, miközben nyaraltunk a tengeren.
(Decemberben, mikor nyaralni sem voltunk tavaly, ő pedig a tengert sem látta. Annyi az igaz, hogy volt egy seb a lábán) 😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!