Ha nem negyek el terhesgondozas alatt a fogorvoshoz es az nem ir bele a kiskonyvbe milyen kovetkezmenyei lehetnek?
Figyelt kérdés
2020. szept. 30. 13:04
1/12 anonim válasza:
Semmi azon kívül, hogy a fogaid tönkremehetnek.
2/12 anonim válasza:
Semmi, nem kötelező. Én se mentem. Voltam terhesség előtt közvetlenül, mentem utána is, de hányingerrel nem hiányzott.
3/12 anonim válasza:
Nekem orvos és védőnő mondta, hogy kihagyhatom, veszélyeztetett vagyok, igazából csak a szülész-nőgyógyász dokihoz illetve vérvételre mozdulok ki itthonról.
4/12 anonim válasza:
Én is kihagytam, mert előtte fél évvel csináltattam meg komplett a fogaim, tudtam hogy rendben vannak.
Senkit nem érdekelt hogy voltam e végül.
5/12 anonim válasza:
Te dolgod, a kisember felhasználja a kalciumot es a fogaidnak annyi.
6/12 anonim válasza:
Semmi.Azért inkább menj el,figyelni kell erre is!A covid miatt nem fogadtak engem(1.hullám) de most még hátha megy mindenütt a dolog......
8/12 anonim válasza:
Calcium pótlásra figyelj, és nem lesz gond :)
9/12 anonim válasza:
Ha egyébként lelkiismeretesen jársz, akkor semmi.
Ismerve viszont a magyar lakosság fogazatának állapotát, ha nem így van, akkor érdemes lenne egy kört futni...
10/12 anonim válasza:
Idióta leszavazók, az 5 nek igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!