Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehet barmi kovetkezmenye ha...

Lehet barmi kovetkezmenye ha a gyerekem nem vesz reszt online orakon?

Figyelt kérdés
15 evesen nem tudom fel sem kelteni delelott, ha gepezik csak jatszik, nyuglodik.
2020. márc. 18. 18:44
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
94%

Nem kell könyörögni: ha nincs délelőtt suli, nincs délután wifi. ÉS reggel állíts be egy órát, ami jó messze van az ágyától :)

Tanártól függ most szerintem, mennyire tartja/tudja tartani nyilván. Elvileg kötelező lenne részt vennie és ugyanúgy igazolatlannak számít. Nálunk minden nap le kell adni az órai munkákat írásban, szerintem ha ezt nem csinálja, fel fog tűnni, de nem tudom, nálatok hogy van.

2020. márc. 18. 18:52
 2/30 anonim ***** válasza:
77%
Nem Magyarorszagon élek. Nálunk holnap kezdődik a digitális tanulás. Ma kaptunk ismertetőt róla. Mindennap az appon levő feladatokat kell megoldani, amit a tanár ellenőriz. Ha a gyerek nem dolgozik, előbb vele lép kapcsolatba a tanár, utána a szülővel. Hetente egyszer pedig a mentor veszi fel a kapcsoaltot a szülőkkel megbeszélni, hogy áll a gyerek. Itt egészen biztosan mindenki csinálni fogja, mert amíg tanköteles a gyerek addig iszonyat mértékű bírságot kaphat a szül ő ha nem tanul a gyerek.
2020. márc. 18. 19:06
 3/30 anonim ***** válasza:
80%
A rendkívüli helyzetre tekintettel valószínűleg nem lesz, legfeljebb később begyűjti az 1-eseket, ha számon kérik. Szedd ki az ágyból amikor egyébként kelne, mikor iskolába megy.
2020. márc. 18. 19:28
 4/30 anonim ***** válasza:
96%
Most ki parancsol? Te vagy a gyerek? Óra van, akkor óra van. Felkel, és kezdődik a nap. Na nehogy már a nyúl vigye a puskát.
2020. márc. 18. 19:34
 5/30 anonim ***** válasza:
95%

Meg vonják a családit és extrém esetben évet kell ismételni.

Ha nem jelentkezik be, akkor az igazolatlan óra.

Majd újra járja az évet.

Üdv. Egy pedagógus.

2020. márc. 18. 19:48
 6/30 anonim ***** válasza:
97%
Eddig hogy járt be az iskolába, ha most egész délelőtt nem tud felkelni?
2020. márc. 18. 20:26
 7/30 anonim ***** válasza:
89%
Persze ha nem vesz részt beírják,hiányzónak,aztán igazolhatod le neki. Vagy tele lesz igazolatlannal. Most 8.-os vagy 9.-es?
2020. márc. 18. 20:29
 8/30 anonim válasza:
100%
Nekünk ma kezdődött az online oktatás.Én már tegnap kaptam e-mailt hogy csatlakozzak be ebbe a csoportba meg amabba is.Szerintem az lesz a következménye hogy vagy igazolatlan vagy megbukik év végén.Szerintem jobb ha részt vesz az online oktatásba bármennyire nem akar.Én nem csatlakoztam be az egyik csoportba és a tanár küldte nekem az értesítőt hogy csatlakozzak már be
2020. márc. 19. 19:22
 9/30 anonim ***** válasza:
81%

Nekem sincs sok kedvem hozzá....

Amúgy nekünk Avaya van és elvileg ott lesz az oktatás,de ez egyáltalán nem hivatalos.

Majd kipróbálom,h mi van akkor ha nem csatlakozom,az ilyen biológia,föci aztán nagykn fontos ha infóra megyek......

2020. márc. 19. 19:59
 10/30 anonim ***** válasza:
42%
kevés helysen vannak online órák. többnyire csak leadják az anyagot és másnapig oldja meg, szóval fölsleges 6-7kor felkelni ez esetben.
2020. márc. 20. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!