Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehet barmi kovetkezmenye ha...

Lehet barmi kovetkezmenye ha a gyerekem nem vesz reszt online orakon?

Figyelt kérdés
15 evesen nem tudom fel sem kelteni delelott, ha gepezik csak jatszik, nyuglodik.
2020. márc. 18. 18:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
21%

Utolsó!

Ezt hogy érted?

2020. márc. 20. 11:07
 12/30 anonim ***** válasza:
70%
Érdekes. Egy hete még fel tudott kelni és bemenni?
2020. márc. 20. 12:23
 13/30 anonim ***** válasza:
85%

Nekem ma egy 34 fős osztálynak kellett órát tartanom a classroomban. Kicsit kaotikus volt, nem nagyon vettem észre, hogy ha valaki nincs ott.

A nem felkelésnek és az óra kihagyásnak rövid távon az a következménye, hogy a gyerek nem tanul meg tanulni és buta marad mint a föld.

Hosszabb távon a gyerekednek nem sok esélye lesz a munkaerőpiacon. Na jó majd megy délutános meg esti műszakba.

Javaslom az internet, számítógép és telefonmegvonást egy kis házimunka elvégzésével fűszerezve.

2020. márc. 20. 15:26
 14/30 anonim ***** válasza:
11%

Lehet hogy a kérdező gyereke teszem azt informatikusnak tanul.

Ha valóban informatikus szeretne lenni,akkor a föci,biosz,kémia tök felesleges.

És ha ez az első 3 óra akkor tényleg semmi értelme felkelni.

Meg szerintem sokkal hatékonyabb ha a tanár elküld egy óra vázlatot és ad feladatot,sokkal jobban megragad,mintha egy tanár makogna.

2020. márc. 20. 15:41
 15/30 anonim ***** válasza:
48%
# 11/ úgy értem hogy a elgtöbb helyen leadják az anyagot amit meg kell csináni a nap vagy a hét végéig. tök m1 mikor kel fel ez esetben.
2020. márc. 20. 18:31
 16/30 anonim ***** válasza:
32%

de gondolom beírják hiányzónak ha ne vesz részt az órán,mert gondoloma kérdező arra gondol,hogy skype on nem vesz részt a gyerek.

Vagy szerinted a tanárokat nem érdekli ?

2020. márc. 20. 18:50
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

13#

Ellenőrzik a legtöbben, hogy ki lépett be és ki nem. Ez látszik... Legalábbis nálunk..

Újra a(z egyik) pedagógus!

2020. márc. 20. 19:51
 18/30 anonim ***** válasza:
30%
# 16/ ahol online ugyanúgy jelen kell lenni bztos , de sok helyen csak feltöltik a feladatokat aztán csináld meg.
2020. márc. 20. 21:29
 19/30 anonim ***** válasza:
38%

Inkább az utóbbi.

Kinek van kedve órák hosszat ülni ott?

Ha lennének feladatok,akkor úgy csinálja meg mindenki,amikor szeretné.

Én személy szerint feltölteném Google Classroom-ba a dolgokat (óra vázlat) majd csinálnék feladatokat, hogy lássam,hogyan tudják alkalmazni az óra vázlatot amit korábban feltöltöttem.

Ennyi!

Zöld kéz,ha velem vagy!

2020. márc. 20. 21:34
 20/30 anonim ***** válasza:
28%
*akkor csinálja meg mindenki.
2020. márc. 20. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!