Lehet barmi kovetkezmenye ha a gyerekem nem vesz reszt online orakon?
Nekem ma egy 34 fős osztálynak kellett órát tartanom a classroomban. Kicsit kaotikus volt, nem nagyon vettem észre, hogy ha valaki nincs ott.
A nem felkelésnek és az óra kihagyásnak rövid távon az a következménye, hogy a gyerek nem tanul meg tanulni és buta marad mint a föld.
Hosszabb távon a gyerekednek nem sok esélye lesz a munkaerőpiacon. Na jó majd megy délutános meg esti műszakba.
Javaslom az internet, számítógép és telefonmegvonást egy kis házimunka elvégzésével fűszerezve.
Lehet hogy a kérdező gyereke teszem azt informatikusnak tanul.
Ha valóban informatikus szeretne lenni,akkor a föci,biosz,kémia tök felesleges.
És ha ez az első 3 óra akkor tényleg semmi értelme felkelni.
Meg szerintem sokkal hatékonyabb ha a tanár elküld egy óra vázlatot és ad feladatot,sokkal jobban megragad,mintha egy tanár makogna.
de gondolom beírják hiányzónak ha ne vesz részt az órán,mert gondoloma kérdező arra gondol,hogy skype on nem vesz részt a gyerek.
Vagy szerinted a tanárokat nem érdekli ?
13#
Ellenőrzik a legtöbben, hogy ki lépett be és ki nem. Ez látszik... Legalábbis nálunk..
Újra a(z egyik) pedagógus!
Inkább az utóbbi.
Kinek van kedve órák hosszat ülni ott?
Ha lennének feladatok,akkor úgy csinálja meg mindenki,amikor szeretné.
Én személy szerint feltölteném Google Classroom-ba a dolgokat (óra vázlat) majd csinálnék feladatokat, hogy lássam,hogyan tudják alkalmazni az óra vázlatot amit korábban feltöltöttem.
Ennyi!
Zöld kéz,ha velem vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!