Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehet barmi kovetkezmenye ha...

Lehet barmi kovetkezmenye ha a gyerekem nem vesz reszt online orakon?

Figyelt kérdés
15 evesen nem tudom fel sem kelteni delelott, ha gepezik csak jatszik, nyuglodik.
2020. márc. 18. 18:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem vesz részt az online órán, igazolatlan..és ezáltal , hogy összegyűlik az adott igazolatlan, MEGBUKIK!
2020. márc. 23. 15:42
 22/30 anonim ***** válasza:
25%

Jaj istenem, mintha az bármit számítana, mintha az tanulás lenne, ami ezeken az "órákon" zajlik..

Technikai analfabéta tanár, kétszáz forintos kukázott mikrofonnal szaggatva konferenciabeszél, miközben a gyerekek röhögnek rajta.

Sajnálom azokat a gyerekeket, akiknek erre van szüksége tanulás címszó alatt... Mi van akkor, ha este 6kor kel a gyerek, de onnantól saját érdeklődése szerint tanul, olvas? Annál sokkal értelmesebb a skypeos röhögcsélésben meg szenvedésben részt venni, csak azért mert az reggel 8kor kezdődik?

2020. márc. 26. 03:59
 23/30 anonim ***** válasza:
34%

Amúgy annak a zseni pedagógusnak aki azt írja, hogy ha nem kel fel valaki 8kor annak az a következménye, hogy gyári munkás lesz elmondom, saját szűklátókörűségéről tesz tanúbizonyságot!

8. osztály után lényegében egyáltalán nem jártam be az iskolába, semmi értelmét nem láttam, otthon sokkal többet tudtam tanulni mindenről, mint az órán, ami 50% fegyelmezésből és 50% demagóg baromságok ismételgetéséből állt, nem beszélve a kötelező testnevelésóráról, ahol minden zajlott, csak testnevelés nem, de azért mindenkinek ott kellett pazarolnia az idejét.

Végül 3 középsuli megjárása után estin érettségiztem le, 4-es, 5-ösökkel. Nem mintha ez nagy eredmény lenne, csak hát ha ez elérhető 0 iskolába járással, akkor kérdés, hogy mi értelme az egésznek. Ezután érdeklődési körömnek megfelelően képeztem magam, szereztem tapasztalatot, kialakítottam egyfajta rendszergazdai/hálózatépítési vállalkozást tizenéves koromtól fogva.

Angolból felsőfokú nyelvvizsgám van és informatikai területen dolgozom, itthonról. Úgy, hogy lényegében sosem jártam iskolába, és nem vagyok egyáltalán csodagyerek. Csak egy normális srác voltam, aki inkább saját magát képezte ahelyett, hogy 8 órán át ül egy teremben 90%ban értelmetlenül.

Milyen érdekes, nem lettem, sőt nem is voltam ostoba! Pedig nem jártam be sosem az iskolába. És nem vagyok valami extrém intelligens csodagyerek sem.

Jelenlegi formában az oktatásnak semmi értelme nincs. Robotokat nevelnek és nem értelmes embereket.

2020. márc. 26. 04:09
 24/30 anonim ***** válasza:
29%
Külön gratulálok ahhoz az ötlethez, hogy vonjuk meg a wifit, amennyiben nem kel fel, hogy még véletlen se lehessen lehetősége önszorgalomból utólag megtanulni az anyagot, vagy bárminek utánanézni, hiszen ha valaki tanulni akar, az a legjobb, ha nem fér hozzá a világ legnagyobb információs adatbázisához!
2020. márc. 26. 04:24
 25/30 anonim ***** válasza:
34%

Fel kéne tenni a kérdést, hogy a mi a cél? Az, hogy a gyerek fent legyen a tancinénivel a Discordon minden reggel 8kor, mint egy robot, és szét legyen büntetve, ha ezt nem teszi meg, vagy az, hogy TANULJON, OKOSODJON???

Melyik a cél? Nekem úgy tűnik a robotnak nevelés, megfelelési kényszer, az egyéni képességek elmosása a célja itt az embereknek, nem az, hogy tanuljon a gyerek.

Ahhoz nem kell semmilyen online óra, hogy tanuljon egy gyerek.

2020. márc. 26. 04:27
 26/30 anonim ***** válasza:
70%
22# vagy lszrod az egészet, vagy nincs gyereked, vagy a gyerekeid neveletlen tuskók..
2020. márc. 26. 13:55
 27/30 anonim ***** válasza:
48%

Maximálisan egyetértek,végre egy normálisan gondolkozó ember!

Szerintem sincs sok értelme görnyedni,ráadásul nem értem miért kell 8 kor felkelni?

Hogy mindenki hulla fáradt legyen?

Ráadásul napi több órán keresztül hallgatni egy tanár makogását az maga a bűntetés.

Igen tudom,le kell nekik adni az anyagot,de akkor mindenkinek jobb lenne az a megoldás, hogy google Classroom-ba fel a tananyagot és ennyi.

Sokkal hatékonyabb lenne,dehát...

Van egy osztálytársam,aki nagyon jó tanuló,de igazából egy sz*r életű bal_sz.

Az anyja diktál.

Most is tesiből is készített ppt-t, gratulálok neki.

Most 8. Ez a gyerek,és ugye már mindenkinek megvolt a szóbeli.

Ő természetesen a legjobb gimiket jelölte meg.

Látom hogy írt egy levelet hogy:

"Kedves xy néni!

Beszámolok az élményeimről bla bla bla..."

Még most is nyalja a seggét...

Mert nem lenne kitünő ez a gyerek ha az anyja nem lenne ügyvéd.

Mert ez bemegy és megfenyeget mindenkit hogy így feljelentelek meg úgy....

Én még azt is kinézem belőlük,hogy megkenték az egész iskolát hogy mindenből legyen ötös,mert mindenből ötös lett.

Ez a gyerek olyanokkal zaklatja a szaktanárait, hogyha kap egy ötöst,akkor ugye egy normál ember örül neki és ennyi.

De ő....

Xy néni!

Kaphatok rá egy csillagot?

Ha nem válaszol akkor belemegy az ember arcába és ezt mondja:

Heeeeee?!

Ha ez sem jön neki össze, akkor szünetben kinyaljna valagát, hogy azért legyen csillagos ötös.

Nem minden kitünő gyerek ilyen,de ennyit számítanak a jegyek és,hogy csatlakozik e vagy sem.

Komolyan ezért lenne bárki egy közmunkás?

Lehet attól még valaki egy ilyen suttyó utolsó nyomi.

Én informatikával szeretnék foglalkozni,és számomra tök felesleges a biosz,föci,kémia,az ilyenekkel persze nem is foglalkozom,mert inkább alszom tovább.

Lehet, hogy a kérdező gyereke is így gondolkozik.

Én sem szoktam csatlakozni nagyon az online órákhoz, vagy ha a diktátor ofőm felhív telefonom akkor videó,mikrofon kikapcsolva és végig GTA -t játszom vagy elmegyek otthonról,kimegyek a levegőre mert nem bírom idegileg az ofőm kémia óráit...

Főleg úgy, hogy nekem aztán nyolc hogy 2 vagy 3 lesz a jegyem,persze igyekszem nem megbukni :D

Egyébként a haverom nem csatlakozott még egy darab online órához sem,mégsincs tele igazolatlannal.

Én azt javaslom a kérdező gyerekének,hogy ha nagyon kérik,akkor csatlakozz,elnémítod a mikrofont,és letagadod hogy van kamerád és elmész aludni vagy amit szeretnél.

Vicc kategória ez az egész "digitális oktatás"

2020. márc. 26. 14:39
 28/30 anonim ***** válasza:
77%
Kedves Kérdező! Itt nem az a probléma, hogy lesz -e ennek bármi következménye. Ez már veszett fejsze nyele ... Mármint a gyereked hozzáállás. A fiam mai átlagos tinédzser, Youtube-ozik, játszik, kockul, ja, filmezik, sorozatozik, de fel tud kelni, oda tud ülni, sőt, még könyvet is olvas. És nem nekem kell noszogatni.
2020. márc. 27. 20:43
 29/30 anonim ***** válasza:
Nagy a pofád 70%, de ha annyira hülye vagy, hogy nem megy a sima középiskolás, föci meg biosz, akkor még ha véletlen föl is vesznek, első évben kivágnak az egyetemről. Tudom, hogy most nem hiszed el, mert most te hatalmas nagy király vagy és mindent tudsz, de attól még ez így van. Sajnos évről évre egyre hülyébbek az első évesek. Nálunk már van "felzárkóztató" kurzus is. Elképesztően szánalmas. De nagy része szerencsére kis is bukik.
2020. márc. 30. 10:46
 30/30 anonim ***** válasza:
48%

Utolsó!

Megtudnám tanulni de minek?

Semmi értelme,nem érdekel,nem ezzel fogok foglalkozni, inkább alszom egy órával tovább :)

2020. márc. 30. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!