Cukor terhelese vervetelre ha nem megyek el lesz kovetkezmenye?
Hát, ha terhességi diabéteszed van (nincs jele), akkor azt kezeletlenül hagyva ártasz a babádnak! ( Még halva születés is lehet a következménye.)
Ehhez képest 'elég' jelentéktelennek tűnik, hogy te félsz a tűtől... nem?! Különben is; erőt kell venned magadon, lesz még a végéig 2-nél több bökésed is! Ne légy gyerekes! A kisbabádról van szó!!!
Nagyon nem mindegy, rendben van -e ez az érték.
Nekem sem volt semmi tünet, jól éreztem magam, mégis rossz lett az eredmény. Az éhgyomri érték pedig mindig jó volt, mégis.
Nézz utána, miket okozhat a kezeletlen cukorbetegség.
A szüléssel mi lesz? Azt hogy fogod megúszni?
Én is nagyon félek a tűtől, nemsokára én is megyek ilyen vizsgálatra, nem repdesek az örömtől, de tudom, hogy muszáj, pláne hogy nekem már volt terhességi cukorbetegségem, bár fel sem merült bennem, hogy ne menjek el a vizsgálatra sem most sem akkor. Ezzel úgy vagyok, hogy ezzel jár, valahogy csak leveszik én meg túl leszek rajta. Tényleg nincs tünete, viszont ha mégis terhességi cukor van a dologban akkor szigorú diéta van, ha nem tartod be akkor bizony árt a babának és neked is. Komoly következmények vannak. Nem véletlenül van ez a vizsgálat, régen ugyan nem volt, de biztos azóta bebizonyosodott, hogy szükséges.
Ha belegondolsz akkor ez a két szúrás semmi a szüléshez képest, ott még infúzió is van, ráadásul 1 napig benned is marad a branül vagy minek mondják, nálam legalábbis így volt. Sőt gátmetszés is van sok helyen, varrnak is szülés végén áltaában mert szükséges, szóval annyi szúrkálás jön még, hogy ez a kettő már eltörpül.
De amúgy hidd el megértelek!!!!! Én valahogy így fogom fel és valahogy túl leszek rajta, biztos nehéz lesz, mert én sem bírom a tűt, de idágig is le tudták venni.
Nem ez a terhesség legrosszabb része. Egy vetélés pl. műtéti befejezéssel sokkal rosszabb.
És azon gondolkoztál már, hogy fog kijönni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!