A 32. heti vérvételre éhgyomorra kell menni? Este 8 után szabad enni? A cukorterhelésem már megvolt a 24. héten.
Nem 36 hetesen van? Vagy milyen vérvétel ez?
Én mindhárom általános laborra éhgyomorral mentem. Nyilván az ellenanyagszűrésre nem, de általános laborra igen.
Nekem is 36ikon van a következő és igen ehgyomorral kell menni.
Üdv
34hkm
Ha rajta van a beutalódon hogy T. vizelet, akkor igen, bár ez bajos, ha nem adtak hozzá csövet. Legalábbis nálunk az SZTK-ban csak úgy tudok leadni mintát, ha a beutalót orvos (én esetemben a házi) ad csövet is...
Én a trimeszterenkénti kötelező vérvételre sosem mentem éhgyomorra, pedig a negyedik gyerekemet várom már. Miért is kéne?
Nem tudom h hogy lehet de nekem az van a kis könyvben h Uh 30-32ik hét verkep 36-37ik hét és vizelet is van.
Mindegyikhez egyébként oda van írva h cukrot is néznek így nem tudom h akinek nem ehomi ver képet nézték h hogy lett jó de gratulálok hozza! Én terhességi cukros lettem Pedig mindentbetartottam🙂
Üdv 34hkm
Nekem is diabéteszem van, ezért nem is megyek éhgyomorra, csak ha a cukrot akarják nézni.
Egyébként meg ezért van a cukorterhelés. Ha valakinek baja van vele, akkor ott kiderül.
Egy darab éhhomi értékből nem fognak diabéteszre következtetni, hacsak nincs 6 fölött.
VIszont mivel itt a 32. hétről van szó, a cukorterhelésen már túl van a kismama, tehát ha GDM-es, akkor az már kiderült, semmi haszna egy darab éhhomi értéket nézni.
Én akkor is rosszul lettem reggeli nélkül terhesen, amikor nem volt diabéteszem, de ha valakit ez megnyugtat, akkor koplaljon nyugodtan.
Mint írtam 4 terhességem volt, és soha senki nem mondta, hogy a sima labor vérvételre (amiből minden trimeszterben egy van hivatalosan) éhgyomorra kéne menni, és abban a két terhességben, amelyikben diabéteszem volt/van, ki is derült könnyedén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!