34 hetesen be nem tartott cukordieta milyen kovetkezmenyekkel jarhat?
25.heten volt terhelesem es 9,5 lett. Eletemben soha nem volt ilyen jellegu bajom es a csaladban se szoval sok fogalmam nem volt rola igy az orvosomra hagyatkoztam aki azt mondta h kicsit magas, mozogjak tobbet de ennyi nincs jelentossege mert 10 folott szamit rossznak az ertek. Es nem hittem neki mert amugy tok jol ereztem magam.
Ugyh ettem amit megkivantam nem figyeltem erre annyira oda annyi h eljartam kismamajogara onnantol kezdve.
Most 34 hetesen vilagositottak fel a korhazban h ez eleg rossz eredmeny es miert nem tartok szigoru dietat, ahogy ramijesztettek utanaolvastam es el vagyok keseredve :( egesz eddig abban a hitem eltem es ettem h jo az eredmenyem es rettegek h artottam a babanak:(
Barkinak hasonlo tapsztalat?
Dietetikust kellett volna felkeresni.
Az orvosodat meg ott kellett volna hagyni egyből. Már csak az interneten ha utána olvasol, meg tudod hogy mit árthat a terhességi cukorbetegség.
Valószínűleg születés után is lesznek még vizsgálatok, egyik rizikó hogy születése után cukorbeteg lehet a baba is.
Én betartottam a diétát de így is voltak cukor érték kilengések, szigorú dietetikusi felügyeletet alatt voltam és hatalmas babám született, pici vagyok és több mint 4 kg lett. Azt mondták ez is a terhességi biabétesz számlájára írható, de az orvosom és a dietetikus is azt mondta h inzulinra nem volt szükségem. Cukros nem lett a fiam, én viszont inzulin lrezisztens lettem szülés után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!