Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetesen be nem tartott...

34 hetesen be nem tartott cukordieta milyen kovetkezmenyekkel jarhat?

Figyelt kérdés

25.heten volt terhelesem es 9,5 lett. Eletemben soha nem volt ilyen jellegu bajom es a csaladban se szoval sok fogalmam nem volt rola igy az orvosomra hagyatkoztam aki azt mondta h kicsit magas, mozogjak tobbet de ennyi nincs jelentossege mert 10 folott szamit rossznak az ertek. Es nem hittem neki mert amugy tok jol ereztem magam.

Ugyh ettem amit megkivantam nem figyeltem erre annyira oda annyi h eljartam kismamajogara onnantol kezdve.

Most 34 hetesen vilagositottak fel a korhazban h ez eleg rossz eredmeny es miert nem tartok szigoru dietat, ahogy ramijesztettek utanaolvastam es el vagyok keseredve :( egesz eddig abban a hitem eltem es ettem h jo az eredmenyem es rettegek h artottam a babanak:(

Barkinak hasonlo tapsztalat?

2022. júl. 13. 11:07
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
*es en hittem neki
2022. júl. 13. 11:08
 2/27 anonim ***** válasza:
92%

Dietetikust kellett volna felkeresni.

Az orvosodat meg ott kellett volna hagyni egyből. Már csak az interneten ha utána olvasol, meg tudod hogy mit árthat a terhességi cukorbetegség.

2022. júl. 13. 11:10
 3/27 anonim ***** válasza:
88%
7,8 volt nekem és szigorú diétára fogtak, 180 gramm lehetőleg lassú felszívódásu szénhidráttal 5 felé osztva.
2022. júl. 13. 11:19
 4/27 anonim ***** válasza:
81%
Keress fel dietetikust. Orvos nem adhat étkezési tanácsot, el kellett volna küldenie szakemberhez.
2022. júl. 13. 11:21
 5/27 A kérdező kommentje:
Koszi ezeket mar enis tudom… nem ez volt a kerdes
2022. júl. 13. 11:30
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez nagy baj azonnal állj át diétára,dietetikus és valószínűleg inzulint kapsz. Ennek sok rossz következménye lehet...
2022. júl. 13. 11:34
 7/27 anonim ***** válasza:
92%

Valószínűleg születés után is lesznek még vizsgálatok, egyik rizikó hogy születése után cukorbeteg lehet a baba is.

Én betartottam a diétát de így is voltak cukor érték kilengések, szigorú dietetikusi felügyeletet alatt voltam és hatalmas babám született, pici vagyok és több mint 4 kg lett. Azt mondták ez is a terhességi biabétesz számlájára írható, de az orvosom és a dietetikus is azt mondta h inzulinra nem volt szükségem. Cukros nem lett a fiam, én viszont inzulin lrezisztens lettem szülés után

2022. júl. 13. 11:39
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
7.6 volt nekem is, már foglaltam idopontot az sztk dietetikushoz de nem tudtam elmenni mert a haziorvos nem adott beutalot hogy ez az érték jó.. A vedono es a nodoki is ezt mondta, ettől függetlenül letettem a cukrot, telejs kiorlesu kenyeret ettem és próbáltam odafigyelni még akkor is ha szerintük nem gáz az érték. Szerencsére egészséges kisfiam született de a te értéked tényleg nagyon magas és sajnos valószínűleg már picit ártott a babanak , gyorsan kezd el a diétát! Kivanom hogy minden rendben legyen!
2022. júl. 13. 11:40
 9/27 anonim ***** válasza:
90%

A kérdés az volt milyen baj lehet belőle!

Amúgy itt jól összeszedik:

[link]

2022. júl. 13. 11:41
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy mint egy idős kori cukorbeteg erszűkületes lehet, a méhlepény is elöregedhet idő előtt. Semmiképp ne hord túl a baba és váltsál orvost aki ezt alaposan ki tudja vizsgálni
2022. júl. 13. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!