Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetesen be nem tartott...

34 hetesen be nem tartott cukordieta milyen kovetkezmenyekkel jarhat?

Figyelt kérdés

25.heten volt terhelesem es 9,5 lett. Eletemben soha nem volt ilyen jellegu bajom es a csaladban se szoval sok fogalmam nem volt rola igy az orvosomra hagyatkoztam aki azt mondta h kicsit magas, mozogjak tobbet de ennyi nincs jelentossege mert 10 folott szamit rossznak az ertek. Es nem hittem neki mert amugy tok jol ereztem magam.

Ugyh ettem amit megkivantam nem figyeltem erre annyira oda annyi h eljartam kismamajogara onnantol kezdve.

Most 34 hetesen vilagositottak fel a korhazban h ez eleg rossz eredmeny es miert nem tartok szigoru dietat, ahogy ramijesztettek utanaolvastam es el vagyok keseredve :( egesz eddig abban a hitem eltem es ettem h jo az eredmenyem es rettegek h artottam a babanak:(

Barkinak hasonlo tapsztalat?

2022. júl. 13. 11:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
74%

Mondjuk az hogy te se jártál utana az nem semmi.

Nem terhesen is gáz a magas cukor…akkor így mennyire az.

2022. júl. 13. 13:52
 22/27 A kérdező kommentje:
Nem itelkezni utolso, te soha nem hibaztal meg? ….
2022. júl. 13. 13:55
 23/27 anonim ***** válasza:
33%
Persze 20as,nem mondom hogy rossz csoport de egyket kerdes valasz igen erdekes🤷‍♀️
2022. júl. 13. 14:01
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Ebben is van némi igazság, én minden leletemet egyből guglizom, tudom, hülyeség de így ratalaltal volna a cukorra hogy bizony ez magas, de én nem itelkezek.
2022. júl. 13. 14:02
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért tudtam,hogy gáz van mert anyukám pont akkor lett cukros. Ha az orvos azt m9ndja nincs gond az ember szeretne neki hinni,bár ott én is elgondolkozom amikor azt mondják végül is nincs gond,mert az nem tuti szerintem. Rossz orvosaim voltak így csak akkor hiszek el valamit ha 3 dokiból 2 ugyanazt állítja.
2022. júl. 13. 14:21
 26/27 anonim ***** válasza:
82%

Nem ítélkezek.

Egyébként terhesen nem hibáztam.

2022. júl. 13. 15:08
 27/27 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, nyugi, nem az egész terhesség alatt nem diétáztál. Van még 2-6 hét, azalatt tartsd be és beszélj erről szakértő orvossal és dieteikussal, valamint születés után is járj kontrollra vele és majd te is nezesd meg. Nekem pl majd egy fél év múlva borult fel a cukor ismét és 2 év diéta után rendeződött az IR. Azóta nincs bajom. A hormon is okozta
2022. júl. 13. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!