Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen kovetkezmenyekkel jar...

Milyen kovetkezmenyekkel jar a kutacs korai benovese 6 honapos korban? Honnan lehet eszrevenni, ha gond van, mit lehet tenni ilyenkor? A fiam most 4 honapos,8 kges 67 cm,3600-al es 54 cm-el szuletett. A doki szerint 6 honapos korara telyesen beno.

Figyelt kérdés
2009. jan. 10. 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:
28%
Én úgy tudom, hogy az tök jó, ha hat hónapos korára benő, de az sem baj, ha csak egy évesen.Az én babám két hós és megdícsérte a dokinéni, hogy milyen gyorsan záródik a kutacsa fölül.
2009. jan. 10. 09:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak azért írok, hogy ne nyugodj meg az előző választól olyan könnyen. Szerintem nem jó ha fél évesen záródik a kutacsa. Hogy mi baja lehet nem tudom. Gondolom nem tud megfelelően tágulni a koponya ürege a baba fejlődésével. vagy valami ilyesmi.
2009. jan. 10. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Az első vagyok.A koponya a születés miatt képlékeny.Ha láttál már emberi koponyát , akkor tudod, hogy részekből áll, amik fésűfog szerűen illeszkednek egymáshoz és engedik a növekedést, mert nincsenek összecsontosodva, csak idős korban.Csak, hogy ne idegeskedj.:)Anatómiát tanulni pedig nagyon hasznos dolog.:D
2009. jan. 12. 00:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Az előző válaszadó mondja el ezt a gyermekorvosomnak és a védőnőmnek is. Szerintük a hat hónapos kor korai.
2009. jan. 12. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Szívesen elmondom nekik.Direkt utánanéztem mégegyszer szakkönyvben, és beszéltem orvossal is.Nem baj, ha előbb összeforr.Ráadásul fél éves kort jelölik meg alsó időponthatárnak, hogy ÁLTALÁBAN akkor forr össze, de az sem baj, ha 18 hónapos korban.A varratoka koponyán nincsenek összecsontosodva és engedik a növekedést.Felesleges félelmet kelteni.
2009. jan. 16. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!