Ki mennyit emel terhesen? Mi a kovetkezmenye?
Figyelt kérdés
Nehezet emelni mit okozhat? 2. Trimeszterben vok2021. márc. 6. 10:31
1/4 anonim válasza:
14 kg fölött a 20 hónapos fiam. Emelem. Naponta sokszor. Köszönöm, jól vagyok
2/4 anonim válasza:
én 23. héten vgyok első babával, úgy vagyok vele, hogy amit meg kell emelni, azt megemelem. Nem 20 kilós lisztes zsákról beszélek, de egy 8-10 kiló, amit akkor is kellene, ha nem első lenne, felemelem és nincs következménye ( lekopogom).
Pl a nagytesó 10, tizenpár kiló ha lenne, emelnem kéne néha, a felmosó vödör, ilyenek, szóval azért nem változtam szobanövénnyé amiért terhes lettem, de nem pakolok téglát vagy a nagybevásárlás végén nem én hurcolok fel az elsőre egyedül...
3/4 anonim válasza:
11 kiló körüli lányomat sokszor fel kellett vennem. Veszélyeztetett terhes voltam, de semmi baj nem történt. Aki hozzá van szokva, annak nem jelent problémát.
4/4 anonim válasza:
A következménye az, hogy az anyuka nem lesz elpuhult, tunya, mindentől elfáradó nyámnyila.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!