Miert uvolt ebben a pozban kb 1 perc utan?
Mindhárom gyerekemmel megszenvedtük a hasalást. Azért üvöltenek, mert elfáradnak, nagy meló tartani az aránylag baromi nehéz fejet a kis pálcika nyakkal, ami eddig nem csinált semmit hanyatt fekve. Szóval alapesetben is normális és gyakori.
Sajnos erőltetni kell, minden nap egypicit tovább kell dolgoztatni. Minden mozgás hasalásból indul, muszáj gyakorolni. Az egyik gyerekemnek volt szüksége Dévény-tornára, a tornász javasolta hogy hurkába tekert törölközőre fektetést, hogy alá legyen támasztva az alkarj ez kicsit segíti támaszkodni, tovább tartani a pózt. Valahogy úgy, ahogy ezen a FP játékon hasal a baba:
Na ez is pont erre való, csak a felcsavart törölköző ingyen van, lehet ugyanígy játékot tenni elé. :) Kitartás, hamar megerősödnek! Ne riasszon el a sírás, tudom, hogy rossz, háromszor végigcsináltam, de meg kell tanulniuk, tényleg.
Én 3 hónaposom detto ezt csinálja!
Vettem most neki vízes játszószőnyeget és alá teszek pici nyakpárnát..azzal azért elvan pár percig és szép magasra emeli a fejét.Ha simán van hason,fél perc után sírni kezd mert hamar elfárad úgy vagy csak nem tetszik neki.De sajnos minden nap legalább 3szor muszáj megkínoznom vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!