Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovis jel kisfiúnak? Alma,pere...

Ovis jel kisfiúnak? Alma,perec,házikó?Almára gondoltam,de az lehet még sem illik kisfiúnak.

Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 12:46
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem is unisex jelek a felsoroltak. Igazából az a lényeg, hogy a gyermek felismerje a jelét, később le is tudj rajzolni. Meg neked se mindegy milyen bonyolult szimbólumot kell majd minden egyes ruhacímképe, cipőtalpra és egyéb ovis dolgokra rajzolnod. :)

Almát minden gyerek látott, evett, a többség szereti. Lehet piros, zöld, akár kukac is lakhat benne ha úgy jobban tetszik :) a mi csoportunkban is van.

Perec, mondjuk az én gyerekem még nem evett perecet, nem tudna mit kezdeni vele, de sokaknak volt ez a jelük. Sok anyuka ragaszkodik hozzá, mert xy is az volt

Házikó, hát a panelosok lehet nem láttak ilyen házat. Lehet bonyolítani, fiús is.

Én lufit vàlasztottam a fiamnak

Lett volna auto, de ott abban a pillanatban a lufit éreztem

Örült neki

2022. aug. 27. 09:22
 32/35 anonim ***** válasza:
89%

"A panel ősök lehet nem látták ilyen házat"

Mit gondolsz aki panelban lakik, az 3 évig ki se dugja a gyerek orrát a panellakás ajtaján? :D

2022. aug. 27. 09:31
 33/35 anonim ***** válasza:
72%
Én annak vagyok a híve, hogy olyat válasszatok, ami illik a személyiségéhez és másnak még nincs. Ha vonatokkal játszik, ha kisautókkal játszik, ha számítógépbolond, ha focit szeret, ha szánkózni vagy bringázni imád stb. Mindegyik hobbihoz rendelhető egy piktogram. És ami Őhozzá illik.
2022. aug. 28. 08:13
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, nem számít semmit az életben hogy milyen jele van. Én azt fogom választani ami jut, a többi hülye anyuka meg csak harcoljon érte ha annyira akar. Eszem megáll, hogy egy ilyen dolog fontos legyen...
2022. aug. 28. 16:07
 35/35 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon elbagatelizáljátok!

Egész életemet meghatározta az ovis jelem. Ugyanolyan fontos volt, mint az első szöletésnapomra kapott torta, vagy az első cipőm színe!

Az ilyen kihatással van a későbbiekben is!

2022. szept. 5. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!