Ovis jel kisfiúnak? Alma,perec,házikó?Almára gondoltam,de az lehet még sem illik kisfiúnak.
Általában egy meghatározott listából lehet választani - ha lehet. Van, ahol kiosztják és kész.
Amúgy az alma szerintem pont uniszex jel.
Az öltözőszekrényekre rá van ragasztva egy-egy jel. Azok közül lesz egy szekrény az övé, és az lesz a jele, ami azon rajta van. Válogatni eleve csak abból lehet, amilyenek vannak, de más is válogat, úgyhogy az utolsó azt kapja, ami megmaradt.
Szóval nem otthon a szülő találja ki, mi lesz a gyerek jele.
Egyébként az alma, a perec és a házikó is tökéletes fiúnak.
Az én fiamnak kisautó volt a jele, a kislányomnak gyöngyfüzér.
Teljesen jó egy gyümölcs fiúnak.
Ezt 1 pillanat alatt kellett eldontenem, és több energiát nem is érdemel a dolog
#4 vagyok, mikor azt írtam, még nem láthattam a #3 kommentedet, nem tudtam, hogy szülőin kellett ezekből dönteni.
Nálunk annyiból jobb volt, hogy mindkettőnél maga a gyerek is ott volt, vagyis ő választhatott.
Már az óvodai jelekben is ki kell hangsúlyozni a nemi sztereotípiát? 🙄
Elárulnád, hogy egy almában, ami egy gyümölcs, mégis mi a lányos? Hogy Hófehérke abba harapott bele, vagy mi?
Akkor a brokkoli meg fiús, mert az meg zöldség?
Jesszus, milyen az a jel, ami NEM JÓ fiúnak? :D Totál sima, mindennapi dolgok vannak, teljesen mindegy mindnél, hogy lány vagy fiú a gyerek.
Nem mindegy egyébként meg?? Csak arra van, hogy meg tudják különböztetni a cuccaikat és szekrényüket úgy is, hogy még nem tudnak olvasni. Ennek ekkora jelentőséget tulajdonítani... :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!