Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovis jel kisfiúnak? Alma,pere...

Ovis jel kisfiúnak? Alma,perec,házikó?Almára gondoltam,de az lehet még sem illik kisfiúnak.

Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 12:46
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
87%
Valószínűleg pont azért vannak ilyenek is, mert évről évre változik a fiú-lány arány a beiratkozók között. Vannak kifejezetten fiús, vannak kifejezetten lányos jelek és olyanok is, amik mindkettőnek jók.
2022. aug. 25. 13:32
 12/35 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk az óvónő a traktor, vonat és repülő jelet kivette a repertoárból, mert elege lett hogy a szülők összevesztek rajta.
2022. aug. 25. 13:35
 13/35 anonim ***** válasza:
91%
Az öcsémnek cseresznye volt a jele.
2022. aug. 25. 13:45
 14/35 anonim ***** válasza:
93%
Fiúnak alma? Gáz. Remélem nem is szoktál neki almát, meg úgy általában gyümölcsökdt adni, nehogy ellányosodjon 😅
2022. aug. 25. 13:47
 15/35 anonim ***** válasza:
90%
Ez mindhárom teljesen unisex és szerintem az alma azért is jó, mert könnyű lesz mindenbe is belerajzolni!
2022. aug. 25. 14:04
 16/35 anonim ***** válasza:
64%
Ezek közül mindegyik teljesen jó kisfiúnak és kislánynak is. A virágok, amik kifejezetten lányosak, a járművek meg fiúsak, de nagyjából minden más uniszex. A lányom csoportjában is van kisfiú, akinek gyümölcs a jele. És nem azért, mert az maradt. Rengeteg közül lehetett választani.
2022. aug. 25. 14:05
 17/35 anonim ***** válasza:
89%

Kb olyan, mint a gomba kislánynak.

E mellett volt még róka, pólyásbaba, létra lehetőség.

A gombát le tudom rajzolni, ezért választottam. A létra még nagyobb semmit mondó lett volna....

Ja. Esernyő fiamnak óviban, lányomnak bölcsiben volt a jele.

2022. aug. 25. 14:06
 18/35 anonim ***** válasza:
87%
A házikót a legegyszerűbb belehímezni a cuccaiba, én azt választottam volna. Mondjuk vannak simán olyan tollak, amikkel textilre rajzolhatsz, és mosásnál sem nagyon jön ki, úgyhogy végülis mindegy.
2022. aug. 25. 14:37
 19/35 anonim ***** válasza:
88%
Nekem kisbabám van, de már most tudom hogy rohadtul nem fog érdekelni milyen jelet kap. Ha lehet választani akkor azt fogom amit könnyebb rávarrni a ruháira😅
2022. aug. 25. 15:26
 20/35 anonim ***** válasza:
18%

Akkor legyen a ház, az fiúsabb. De ha te választhatsz, akkor miért csak a listából? Mi lenne ha a szülőin azt mondanád hogy a te fiadnakegyen a repülő a jele és azt rajzolnád a cuccaira?

Am volt olyan fiú akinek fésű volt a jele az ovodába.

2022. aug. 25. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!