Mit szoktak-, illik adni az óvó néninek, dadusoknak karácsonyra?
Mi árkádos mézeskalács standnál vettünk mézeskalács virágot minden dolgozónak, ahogy néztem legtöbb anyuka amúgy mézeskalácsot vitt.
Lehet házi készítésűt is persze, csak nekem nincs olyan kézügyességem a dekorálásába.
Bolcsis a fiam, én házi csokoladtallert csinálok,
Úgy gondolom, hogy jobb az ehető ajándék, mert azt gondolom, higy a legtöbb gyetekajandekbol porgogo lesz.
Mi mindig valami apró kézműves dolgot adtunk. Kézműves szappant, karácsonyfadíszt, gyertyát. Igyekeztünk olyat, ami nem "lom" kategória.
Gyerekenként 200 ft-ot szedtünk be minden évben, és igyekeztem úgy vásárolni, hogy tényleg jelképes legyen, a többiből pedig üdítőt, mézeskalácsot, sós rágcsát vettünk, utlsó nap karácsony előtt így tudtak "bulizni" belőle egyet a csoportban.
Köszönöm szépen a szuper ötleteket, szerintem akkor hasonló irányba indulok el 😊
Kellemes ünnepeket kívánok!
Mi bolcsiben, oviban, suliban kozosen vettunk ajandek utalvanyt es minosegi csokit.
Nem adnek mast. Mar bocs, de kacat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!