Mit illik venni bölcsődei gondozónéninek karácsonyra? Vagy mit csináltok a gyerekkel?
Tavaly 1-1 doboz desszertet kaptak.
Nem tűnt úgy, hogy elvárták volna. Nagyon meghatódtak tőle, mikor a lányom az év utolsó bölcsis napjád odaadta nekik (velem együtt).
Eszem ágában sincs megsérteni a gondozónőket, egyet sem. De már annyira megismertem a miénket, hogy tudjam, ő várja, mint ahogy elvárja a bölcsőde támogatását is. Valamilyen fokig szerintem ezzel nincs is semmi baj. Én tiszta szívemből vásárolnék valami ajándékot, vagy csinálnék a gyerekkel közösen, ha azt érezném, hogy számít neki a gyerekem, nem csak egy a sok közül. De nem ezt érzem, mindegy. Mondjuk különösebb gondom nincs tényleg a gondozónővel, de nem érzem a bensőséges viszonyt közte és a gyermekem között, ahhoz, hogy külön ajándékkal kedveskedjünk a szeretet ünnepén. Ennyi.
Az élet viszont már megtanított arra, hogy sajnos igen is, hogy sokszor sokat számít a megfelelés, és nekem nagyon nem mindegy, hogy ki és hogyan van a gyerekemmel együtt, amikor én nem lehetek ott.
Kérlek szépen Titeket, ne azt írjátok le, hogy nem kötelező adni, hanem hogy miket szoktatok vinni ilyenkor. Köszönöm szépen előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!