Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Első szülői ,illik ott lenni...

Első szülői ,illik ott lenni az apának is?!

Figyelt kérdés
Nemsokara lesz a lányunk első szülőie az oviban .A férjem nehesztelte,hogy neki erre szabinapot kéne kivennie,nekem még számít.Nalatok ez ,hogy volt? Én reagálom túl ,vagy illik ott lenni apának is.
2021. jún. 11. 21:13
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát én egyedül mentem és a legtöbben ugyanígy tettek.
2021. jún. 11. 21:16
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene mennie? Bennem ez fel sem merült.
2021. jún. 11. 21:17
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Senkit se érdekel... egy szülő azért menjen, aki épp ráér.
2021. jún. 11. 21:18
 4/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Akkor nem erőltetem.Wn azt hittem ,hogy ez fontos.
2021. jún. 11. 21:18
 5/30 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem az legyen ott aki tud lenni. Ovi eseten nyilvan az anyuka , hacsak nem ment vissza dolgozni.

Igazabol az apukaknak is jot tenne ha ott tudnanak lenni egy ket ilyen fontos esemenyen. Nem azert mert nem tudna anyuka megoldani, csak erzelmileg lehet jot tenne. Ugy vettem eszre azzal hogy minden ilyen az anyakra harul nem csak nekik rossz hanem az apak is eltavolodva erzik magukat.De hat a munakhelyhez meg igazodni kell.

2021. jún. 11. 21:21
 6/30 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk sosem volt ez szpkás
2021. jún. 11. 21:30
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Bőven elég egy szülő (mindegy melyik), a hallott információkat aztán megbeszélik otthon. A szülői nem olyan mérföldkő, amin mindenképp jelen kell lennie apának is. A karácsonyi műsor, farsang és a hasonló előadások már a gyereknek lesznek fontosak, mert büszke, hogy apa látta őt. A lányomék például táncoltak is az ellenkező nemű szülővel (erről előre szóltak az óvó nénik), ott rossz lett volna, ha nincs jelen az apja. Így viszont fülig ért a szája. Ezek számítanak, nem a szülői.
2021. jún. 11. 21:37
 8/30 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is pont ma fordult meg a fejemben, de nem tudom addig hová tenni a 2 gyereket szóval egyedül megyek.
2021. jún. 11. 21:37
 9/30 anonim ***** válasza:
94%
Tulreagalod.
2021. jún. 11. 21:39
 10/30 anonim ***** válasza:
98%
Az elsőre az én párom is jött, de senki másé...
2021. jún. 11. 21:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!