Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Bölcsi után szünet, utána...

Bölcsi után szünet, utána óvoda, vagy szünet nélkül?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb verzió?

Ha bölcsibe megy végig, pénteken még oda megy, hétfőn már oviba?

Vagy ha bölcsi után van pár hét nyári szünet, és úgy megy oviba?

tegnapelőtt 10:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%

Nekem úgy ment, hogy pénteken még bölcsi, hétfőn már ovi. Februári, így nem akartam szeptemberig várni az ovival, de még utána is jöttek gyerekek a csoportba. Nálunk semmi gond nem volt a váltással szerencsére

De gondolom függ a gyerektől is, meg hogy mennyi idő van a következő szeptemberig

tegnapelőtt 10:50
 2/16 A kérdező kommentje:
Nyáriszünetről van szó. Augusztus 8-tól van szünet a bölcsiben, augusztus 25-én mennének még 1 hetet. És szeptember 1-től ovi.
tegnapelőtt 10:53
 3/16 anonim ***** válasza:
82%

Ugyan bölcsis nekem egyik sem volt, de azt gondolnám, h ha könnyen beszokós akkor tökmindegy, ha nehezen akkor meg lehet h jobb, ha nincs nagy szünet a kettő között. Nem tudhatom persze.

De sztem ezzel együtt vagy ettől függetlenül kell egy gyereknek a nyári szünet. Akkor is, ha ovis.

tegnapelőtt 10:54
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én már így nem vinném vissza a bölcsibe arra az 1 hétre
tegnapelőtt 10:55
 5/16 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam, hogy ott már nekem mindegy, hogy 2 hét vagy 3 hét, meg tudom oldani. Csak ma beszélgettünk ismerősömmel, ő azt mondta, nem biztos, hogy jó, ha ennyi szünet után oviba megy.
tegnapelőtt 11:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Minden pedagógus azt javasolja, hogy legyen szünet.
tegnapelőtt 11:02
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
Bölcsis dolgozó vagyok. Nálunk rögtön mennek az oviba, de itt egy udvaron van a 2 épület.
tegnapelőtt 11:18
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem javasolták a szünetet és így is csináltuk. Az egy hónap alatt elmentünk az ovi udvarra, találkoztunk az óvónőkkel, elbúcsúzott a bölcsitől. Nem volt gond belőle.
tegnapelőtt 11:43
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szünet mindenképpen.
tegnapelőtt 11:46
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is 1 hétre vissza mehetett volna a 2 hét leállás után de nem láttam értelmét
tegnapelőtt 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!