Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Bölcsi után szünet, utána...

Bölcsi után szünet, utána óvoda, vagy szünet nélkül?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb verzió?

Ha bölcsibe megy végig, pénteken még oda megy, hétfőn már oviba?

Vagy ha bölcsi után van pár hét nyári szünet, és úgy megy oviba?

febr. 19. 10:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem vinném már. Ilyen nagy szünet után (igen, a két hét nagy szünet a 2 napos hétvégékhez képest) a legtöbb gyereknek egy kicsit újra be kell szoknia. Annak pedig nem látom értelmét, hogy vusszaszoktatom bölcsibe, majd amikor már újra örömmel megy, akkor kiveszem és viszem oviba
febr. 19. 12:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyári szünet után ovi lesz.
febr. 19. 13:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha meg tudod oldani, jobb a szünet. Nálunk is hasonlóan jött ki, a bölcsis nyári zárást követően volt 1 hét, amíg visszamehettek volna, hát na, ő nem ment, plusz egy hetet rádobtunk a szünetre és ment oviba. Nem gondolom, hogy sok értelme van arra az egy hétre még visszavinni, ha egyébként nem gond megoldani a felügyeletét.
febr. 19. 14:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Arra az egy hétre nem érdemes szerintem vinni.

Az enyém tavaly volt bölcsis, nálunk júliusban volt szünet, utána még vittem 5 hetet. Szerette a bölcsit, mégis a hosszú szünet után kb 2 hétig ordítva hagytam ott minden reggel. Ha meg tudod oldani azt az egy hetet, akkor szerintem kíméld meg (magatokat) ettől.

febr. 19. 15:29
 15/16 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem a kisgyermeknevelővel is, ő is azt javasolta, hogy maradjon inkább otthon, ha meg tudjuk oldani. :)
febr. 19. 17:29
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem vinném arra az egy hétre, ha nem muszáj. Hagy legyen már szerencsétlennek egy szünete. Oviba úgyis "át kell szoknia", ha viszed előtte bölcsibe, ha nem.
tegnapelőtt 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!