Nyáron az ovis szünetben 2hétre a gyereknek az "idegen" ügyeletes ovi lenne jobb vagy a nyugdíjas mama?(68éves)
Figyelt kérdés
2023. jún. 6. 09:09
1/17 anonim válasza:
Attól függ, milyen a kapcsolata a mamával illetve, hogy a mama mennyire fitt és rugalmas. Az én helyzetemben biztosan a mamát választanám, de heti szinten találkoznak, szeretik egymást és a mama is mindent megcsinál, mindenben részt vesz, amit a gyerek szeretne. (Persze az ésszerűség keretein belül).
2/17 anonim válasza:
Hány éves?
Nálunk kis és középső csoportban nyáron a mamával volt el jobban, suli előtt még volt ugyeletben mert a korosztályát már nagyon igényelte, az nem zavarta hogy új társaságba kerül, még élvezte is.
3/17 A kérdező kommentje:
4 éves
2023. jún. 6. 09:12
4/17 anonim válasza:
Én a saját mamára bíznám és néha ovi ha muszály
5/17 anonim válasza:
4 évest nagymamára.
Kérdés h eddig mennyit voltak együtt, mama mennyire aktív, el tudja e látni, vigyázni rá, foglalkozni vele. Stb. Ezt ti tudjátok
6/17 babyboom567 válasza:
Én biztosan az oviba vinném.
7/17 babyboom567 válasza:
Jah, és ha ez kérdésként felmerült benned, akkor az oviba vigyed.Mert ha bíznál a mamában, akkor ez a kérdés sem születik meg.
Nem, nem lesz lelki nyomorék, mert 4 évesen 2 hetet ügyeleti oviban van.
9/17 anonim válasza:
Nálam ez fel sem merülne, mint kérdés. A kisfiam imádja anyukámat, nagyon szeretnek együtt lenni. De ha nálad felmerül, akkor nyilván valami gond van a mamával.
10/17 anonim válasza:
Nálunk pl a mama 75 éves és nem lehet kb 4 óránál tovább mert elfárad. Tehát ha oda vittem hozzá, délben el kellett hoznom, mert előbb bealudt mint a gyermekem, altatáskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!