Nyugdíjas nagyit ebben az esetben hogy kéne lebeszélni arról, hogy jöjjön segíteni?
Két kicsivel leszek itthon, 25 hónap lesz közöttük a korkülönbség a lányok között, és van egy nagyobb fiunk is (aki 5 éves, de csak fél napot van oviban, délután már itthon van velünk). Ezért szeretnénk egy állandó, egésznapos segítséget nekem itthonra (nem ingyen persze, rendes fizetésért). Már keresgélünk elég régóta, valószínűleg meg is találtuk a megfelelő személyt, viszont anyósom most megtudta ezt az egészet és ki van borulva, hogy nem őt kértük meg...
Pedig hogy ő nyugdíjas, imád unokázni, és stb. Igen, csak éppen én nem rajongok érte annyira, régebben volt több konfliktusunk is és most így jó, hogy 2-3 hetente találkozunk, de ha napi 8-10 órában vele kéne lennem, szerintem egy héten belül felkötném magam. De most ő erre teljesen rápörgött, hogy szerinte így lesz a jó, meg hogy nehogy ezért alkalmazzunk valakit, majd ő segít.
Ha otthon vagy nem fog zavarni, hogy egy vad idegen sürög-forog körülötted?
Heti 1-2 alkalommal érthető a takarító és a babysitter.
Nem az életedben akarok turkálni (bár te térítetted a lapokat) , de én megőrülnék, ha mindig lenne ott valaki és eltűnne a privát szféra.
Eltudja látni,de nálunk is a túletetés(édességek stb.),elkényesztetés ami a probléma.És hiába mondjuk,hogy ne...
Egyetlen unokája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!