Hogyan tudnám lebeszélni a páromat arról, hogy az apukája nevét adjuk a babánknak?
jo kérdés....ezzel én is igy vagyok!!!!
soha nem adnám a gyermekemnek a László nevet mert ebbe a családba még az atyaúristen meg szűzmária is László
Akkor nem ismeri el az apaságot, a te vezetéknevedet fogja kapni a gyerek. Egy ilyen kijelentés után, már nem is biztos, hogy együtt maradnék egy ilyen férfival.
Elhagynám, miután a gyerek megszületett bíróságra vinném a dolgot gyerektartás miatt és akkor a bírósság elrendeli az apasági vizsgálatot, ami bebizonyítja, hogy ő a gyerek apja és fizetheti a gyerektartást. Ha ekkora ügyet csinál abból ,hogy a gyerek mindenképp Béla legyen, akkor majd viselje a következményeit.
Egyébként az apaságit még szülés előtt meg kell csináltatni, mert a kórházban meg kérni fogják. A szülőszobán meg olyan keresztnevet mondasz, amilyet akarsz. Persze ha ő is bent lesz a szülőszobán, akkor baj lesz, mert vita lesz. Egyébként én sem adnám neki a Béla nevet, másodiknak igen, de elsőnek nem.
Az én fiam is az apja nevét kapta, de nekem az tetszett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!