Első szülői ,illik ott lenni az apának is?!
Figyelt kérdés
Nemsokara lesz a lányunk első szülőie az oviban .A férjem nehesztelte,hogy neki erre szabinapot kéne kivennie,nekem még számít.Nalatok ez ,hogy volt? Én reagálom túl ,vagy illik ott lenni apának is.2021. jún. 11. 21:13
21/30 anonim válasza:
12, igen..kb az egesz kommentem errol akart szolni, csak konkretan ezt az esetet nem irtam ..de koss bele nyugodtan
22/30 anonim válasza:
Szerintem most be sem engednek 2 szülőt, de egyébként sincs értelme mindkettőtöknek menni.
23/30 anonim válasza:
Nálunk ez még 2 éve volt, nem volt korona. Mi szerettünk volna mind a ketten menni, mert érdekelt minket, hogy milyen a tanár, mik az alapinfók. Nem rossz egy kicsit megismerni azt, aki 4 évig fogja tanítani a gyereket. De ez csak személyes preferencia, nem elvárás. Voltak, akik ketten mentek, mások megy egyedül. Ha nem megy, nem kell erőltetned.
24/30 anonim válasza:
Általában 0-1 szülő szokott résztvenni ezeken. Esetleg egy nagyszülő.
A suliban nálunk olyan is volt, hogy a gyerek ment el a szülőire az anyja helyett, mert virágboltjuk van, s tőlük rendeltük a virágokat ballagásra (8.). Szóval valakinek kellet jönnie tőlük, s más nem ért rá. :D
25/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok,végül együtt mentünk.Sok apuka is ott volt.Nalunk nem kertek ilyet ,hogy csak egyik szülő.
2021. jún. 16. 21:41
26/30 anonim válasza:
Hogyhogy tarthattak szülőit? Most? Hiszen még a ballagásnak is piszok szigorú feltételei vannak. Bent lehettetek az intézményben?
27/30 A kérdező kommentje:
Nem .Udvaron volt megtartva.
2021. jún. 18. 18:09
28/30 anonim válasza:
Hihetetlen. Mi be sem tehetjük a lábunkat az iskola területére. Egy szülő sem családonként. Szülői egész évben nem volt.
29/30 A kérdező kommentje:
Ez egy kisebb város.Maszkot kertek csak.
2021. jún. 19. 09:30
30/30 A kérdező kommentje:
Szívesen küldök képet az emailrol.Csak nehogy valaki azt gondolja hazudok.😀
2021. jún. 19. 09:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!