Milyen kérdéseid voltak amikor nyílt napra mentél az oviba?

Kérdésünk nem volt a gyerek viselkedése miatt foschtunk ,hogy mit fog ,,alkotni"....😅
Szerencsére nem tűnt fel senkinek,hogy milyen kis rakoncàtlan volt 😅

Vegyes vagy korcsoportos, mekkora a csoportlétszám, van elég óvodapedagógus vagy délután már csak a dajka van velük...
Érdekelt, hogy mosnak-e fogat (fogász gyerekeként a nemleges válasznak örültem, mert nem jól csinálják az oviban).
Mennyit vannak levegőn... Van-e helyben fejlesztő pedagógus (ha kell).
Más szülők a különörák iránt érdeklődtek.

3, pont amit írsz, az az egyik hiba. Nincs meg a higiénia, cserélgetik a fogkefét, így akinek még nincs lyukasa, annak is lesz, hisz az a szájban lévő fogszuvasodásért felelős baktériumok miatt van.
Plusz nem várnak eleget ebéd után, mert nincs idő várni, pedig étkezés után kell egy félórát, különben csak a zománcot sikalod le.
Reggel este pont elég, az ovis bohóckodás csak veszélyforrás a fogszuvasodás és a betegségek terén is.

Engem az érdekelt, hogy
-van-e beszoktatás (nálunk covid óta nagyon sok helyen nincs, első nap beadod és kész, ami szerintem rettenetes),
-engedik-e a cumizást,
-mi az a pont betegség esetén, amikor már nem engedik oviba a gyereket (pl. bölcsiben még átlátszó orrfolyással simán fogadták),
-mettől meddig van nyitva az óvoda, mikortól vannak ügyeletes csoportok,
-maximum mekkora létszámot terveznek egy csoportban,
-ezen felül érdekelt, hogy egyáltalán milyen maga az óvodai terem, a felszereltség, milyen az óvónő személye, plusz pont volt a mi ovinknál hatalmas udvar gyönyörű fákkal és rengeteg játékkal és a szuper új tornaterem.
Mások kérdezték a szobatisztaságot, a különórákat, különprogramokat. A gyereket nem vittem, mert tudtam, hogy akkor nem fogok tudni figyelni az óvónőre :D Amúgy is bölcsiben volt, 3 helyen voltunk, ebből 2 helyre délelőtt mentünk és csak 1 helyre kellett menni délután. Érdemes volt megnézni amúgy ezt a 3 ovit, mert amit mi no.1-nek gondoltunk, kiderült, hogy egyáltalán nem olyan, mint ahogy hirdette magát, és végül azt választottuk, ami legutolsó volt a listán, nem bántuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!