Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen kérdéseid voltak...

Milyen kérdéseid voltak amikor nyílt napra mentél az oviba?

Figyelt kérdés
tegnap 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
96%

Kérdésünk nem volt a gyerek viselkedése miatt foschtunk ,hogy mit fog ,,alkotni"....😅

Szerencsére nem tűnt fel senkinek,hogy milyen kis rakoncàtlan volt 😅

tegnap 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Vegyes vagy korcsoportos, mekkora a csoportlétszám, van elég óvodapedagógus vagy délután már csak a dajka van velük...

Érdekelt, hogy mosnak-e fogat (fogász gyerekeként a nemleges válasznak örültem, mert nem jól csinálják az oviban).

Mennyit vannak levegőn... Van-e helyben fejlesztő pedagógus (ha kell).

Más szülők a különörák iránt érdeklődtek.

tegnap 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
2es hogy nem tud jol.fogat mosni ebed utan? Szamit egyaltalan,ha reggel este meg mos otthon normalisan? Nalunk allandoan egymas fogkefejevel mostak, ez aggasztobb, tobb kez lab szaj jarvany indult igy, igy csak pohar van es oblitenek. Ezt nem cserelgetik. Vagy legalabbis nem olyan veszes, mint mas fogkefejet bevenni... bar bolcsiben meg cumikosar volt, mindenki bedobta a kozosbe, aztan ott is ki tudja melyik mit vett ki....
tegnap 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Soha nem volt nyílt nap 🤷
tegnap 17:46
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

3, pont amit írsz, az az egyik hiba. Nincs meg a higiénia, cserélgetik a fogkefét, így akinek még nincs lyukasa, annak is lesz, hisz az a szájban lévő fogszuvasodásért felelős baktériumok miatt van.

Plusz nem várnak eleget ebéd után, mert nincs idő várni, pedig étkezés után kell egy félórát, különben csak a zománcot sikalod le.

Reggel este pont elég, az ovis bohóckodás csak veszélyforrás a fogszuvasodás és a betegségek terén is.

tegnap 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Engem az érdekelt, hogy

-van-e beszoktatás (nálunk covid óta nagyon sok helyen nincs, első nap beadod és kész, ami szerintem rettenetes),

-engedik-e a cumizást,

-mi az a pont betegség esetén, amikor már nem engedik oviba a gyereket (pl. bölcsiben még átlátszó orrfolyással simán fogadták),

-mettől meddig van nyitva az óvoda, mikortól vannak ügyeletes csoportok,

-maximum mekkora létszámot terveznek egy csoportban,

-ezen felül érdekelt, hogy egyáltalán milyen maga az óvodai terem, a felszereltség, milyen az óvónő személye, plusz pont volt a mi ovinknál hatalmas udvar gyönyörű fákkal és rengeteg játékkal és a szuper új tornaterem.

Mások kérdezték a szobatisztaságot, a különórákat, különprogramokat. A gyereket nem vittem, mert tudtam, hogy akkor nem fogok tudni figyelni az óvónőre :D Amúgy is bölcsiben volt, 3 helyen voltunk, ebből 2 helyre délelőtt mentünk és csak 1 helyre kellett menni délután. Érdemes volt megnézni amúgy ezt a 3 ovit, mert amit mi no.1-nek gondoltunk, kiderült, hogy egyáltalán nem olyan, mint ahogy hirdette magát, és végül azt választottuk, ami legutolsó volt a listán, nem bántuk meg.

ma 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!