Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Egyedi ovizssakot hol csinálta...

Egyedi ovizssakot hol csináltattad? Ajánlás érdekel

Figyelt kérdés
ma 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Sehol, vettem egy sportszerboltban, egy sima, alap 1000 forintos szüttyőt.
ma 14:31
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Varrtam egyet olyan anyagból, amit a lányok választott a méteráruban. Nem nagy cucc, youtube-on tanultam. :D
ma 15:07
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
´Magam készítettem olyat, ami tetszett a gyereknek.
ma 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálunk a piacon árul egy bácsi egyedi megrendelés alapján is, de én azt vettem tőle, ami már készen volt.

Mondjuk így utólag fogalmam sincs, mi az értelme ezeknek a zsákoknak, minden gyerek csak belegyömöszöl mindent, hiába van rajta zseb. Egy sima bevásárlószatyor is lehetne, semmi különbség... úgyhogy vagyonokat ne költs rá, felesleges.

ma 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Anyukám varrta. De gyorsan le lett cserélve egy kis hátizsákra, aztán a többség már műanyag dolozt használt, mert azt kérte az óvónő - sokkal praktikusabb, mint a zsák, az a leghaszontalanabb
ma 16:11
 6/6 anonim válasza:
Facebook- Tímea Nagyné, Timi varrodája. Nagyon ügyes szép munkája van :)
ma 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!